+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Best.
Laad meer vacatures

Schilder Best

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.100 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons kun je jouw passie voor schilderen echt tot uiting laten komen. Of je nu al ervaring hebt of net begint, we helpen je groeien. We bieden een goed salaris, pensioenopbouw en de kans op een vast contract. Ook krijg je de mogelijkheid om gratis cursussen te volgen om jezelf te verbeteren. Als je werkt, spaar je punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus. We organiseren ook gezellige evenementen, zoals een barbecue. Kom bij ons en maak deel uit van ons team! Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Of je nu bezig bent met een schildersopleiding of gewoon interesse hebt in het vak, we moedigen je aan om je talenten in de praktijk te ontwikkelen. Onze werkzaamheden omvatten zowel binnen- als buitenschilderwerk, met een focus op spuitwerk. Samen met jou stellen we een takenpakket op dat aansluit bij jouw ervaringen en sterke punten, zodat je elke dag het beste uit jezelf kunt halen.


Ben jij het?

Of je nu een opleiding volgt of interesse hebt in een schildersopleiding, we stimuleren je om je potentieel in de praktijk te ontdekken. Ook ervaren schilders zijn van harte welkom in ons team. Samen zoeken we naar manieren waarop jij een waardevolle toevoeging kunt zijn.


Wat wij bieden

Op basis van jouw kennis, vaardigheden en ervaring stellen we, volgens de schilders-cao, een passend salaris vast, variërend tussen €2.600,- en €3.100,- bruto per maand. Je kunt kiezen voor wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je pensioenopbouw verloopt volgens de pensioensregeling van jouw keuze en bij goed functioneren kun je snel uitzien naar een vast contract. We streven ernaar dat je snel aan de slag gaat bij een passende opdrachtgever waar je met plezier kunt blijven werken. Daarnaast bieden we verschillende keren per jaar kosteloze cursussen aan om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning spaar je punten met elke werkdag, die je kunt inwisselen voor leuke cadeaus, zoals gereedschappen of weekendjes weg. Bovendien kijken we samen met je Fabercollega's uit naar gezellige evenementen zoals de jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Faber staat klaar om jou als vakkracht te helpen bij het vinden van een werkplek waar je langdurig aan projecten kunt werken die bij jou passen. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk blijft gaan en we zijn altijd beschikbaar voor al je vragen en zorgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek samen alle mogelijkheden die we voor je hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in