+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Schilder Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Als schilder werk je aan verschillende projecten, van zakelijk tot particulier. Elke dag is anders en brengt nieuwe uitdagingen. Je komt terecht in een positieve sfeer. Naast schilderen, kun je ook andere taken oppakken, zoals behangen. Je werkt zelfstandig en houdt van kwaliteit leveren. Met je rijbewijs reis je naar verschillende projecten. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen door het volgen van cursussen. Ook spaar je punten voor leuke uitjes en cadeaus. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder word je ingezet op diverse projecten, zowel zakelijk als particulier, die dagelijks nieuwe uitdagingen bieden. Je maakt deel uit van een positieve werkomgeving die een stimulerende sfeer bevordert. Jouw expertise wordt ingezet bij verschillende schilderwerkzaamheden, en ervaring met aanvullende taken zoals behangen en diverse wandafwerkingen wordt sterk gewaardeerd en geïntegreerd in je dagelijkse werkzaamheden.


Ben jij het?

Je bent een ervaren en zeer bekwame schilder die zelfstandig kan werken. Precisie en streven naar hoogwaardig werk zijn voor jou van groot belang. Effectieve communicatie met collega's, opdrachtgevers en bewoners is essentieel gezien de variatie in projecten en interactie met verschillende mensen. Het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer is noodzakelijk om zelfstandig naar alle projectlocaties te kunnen reizen.


Wat wij bieden

Je wordt onderdeel van een dynamisch schildersteam in Noord-Brabant! We bieden een salaris dat overeenkomt met je ervaring en opleiding, met een bruto maandsalaris tussen €2.600,- en €3.300,-. Flexibele betalingsregelingen worden gehanteerd, wekelijks of vierwekelijks, en er zijn opties voor pensioensopbouw. Bij goede prestaties is een vast contract mogelijk. We ondersteunen je volledig in je professionele ontwikkeling als schilder; je krijgt meerdere kansen per jaar om cursussen te volgen en je vaardigheden te verbeteren. We blijven regelmatig in contact om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen en plezier naar je werk gaat. Daarnaast verdien je punten met elk gewerkt uur, die je kunt inwisselen voor leuke uitjes, cadeaus en gereedschappen! Natuurlijk ben je ook van harte welkom op onze gezellige barbecues en borrels, samen met je collega's van Faber.


Waar jij werkt

Sinds 2015 verfraait ons team van schilders zowel binnen als buiten de wereld met hun vakmanschap. We streven altijd naar een perfect resultaat en hechten veel waarde aan het luisteren naar en adviseren van onze klanten. Denk je dat je een waardevolle toevoeging bent aan ons optimistische team? Neem dan snel contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in