+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lage Zwaluwe.
Laad meer vacatures

Schilder Lage Zwaluwe

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons vind je de perfecte werkplek als schilder in West-Brabant. Of je nu van schilderen houdt bij mensen thuis of op grote bouwplaatsen, we zorgen dat je talent tot zijn recht komt. Je gaat aan de slag met verschillende taken zoals gronden, aflakken en meer. We bieden een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook krijg je de mogelijkheid om cursussen te volgen en punten te sparen voor leuke extra s. We zien je graag op onze gezellige zomerbarbecue en winterborrels. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wij zorgen ervoor dat je wordt geplaatst bij een opdrachtgever in West-Brabant die perfect bij jou past. Of je nu het liefst schildert bij particulieren thuis of op grotere bouwprojecten werkt, wij vinden een werkplek waar jouw talenten als schilder volledig tot hun recht komen. Afhankelijk van jouw vaardigheden ga je aan de slag met taken zoals gronden, aflakken, hout- of betonreparatie, behangen en/of glaszetten.


Ben jij het?

Op basis van jouw ervaring als schilder zoeken we een plek waar je ofwel de juiste begeleiding krijgt, of waar je meteen zelfstandig aan de slag kunt met de ervaring die je al hebt opgebouwd. Het bezit van een rijbewijs B en een redelijke beheersing van de Nederlandse taal vergroten jouw inzetbaarheid. Verder is het belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA-certificaat of dat je ervoor openstaat om deze kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw kennis, ervaring en vaardigheden als schilder stellen wij een passend salaris vast tussen de €2.600,- en €3.300,-. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling, en ook kun je zelf de pensioensregeling kiezen die het beste bij jou past. Wij streven ernaar dat je zo snel mogelijk aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je jarenlang met plezier zult werken, en een vast contract ligt in het verschiet bij goed functioneren. Als schilder bij Faber ben je meerdere keren per jaar welkom op onze locatie om cursussen te volgen, zodat je jezelf blijft ontwikkelen tot een nóg betere vakman. Met ons spaarsysteem verzamel je punten bij ieder gewerkt uur, die je kunt inwisselen voor gereedschappen, cadeaus en zelfs complete weekendjes weg! Tot slot kijken wij, samen met jouw Fabercollega’s, uit naar jouw aanwezigheid op de jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrels.


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber ga je aan de slag bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en die projecten heeft bij jou in de buurt. Wij zijn iedere dag bereikbaar voor jou, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je iedere dag met plezier en zelfvertrouwen aan het werk bent. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in