+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wijk en Aalburg.
Laad meer vacatures

Schilder (27 Maart 2024) Wijk en Aalburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Voor een schildersbedrijf zoeken we een onderhoudsschilder die houdt van afwisseling. Je werkt aan verschillende projecten, zoals bij mensen thuis of grote gebouwen. Je praat veel met klanten en collega's. We helpen je groeien in je werk en bieden trainingen. Ook kun je sparen voor leuke dingen. Elk jaar hebben we een barbecue en kerstfeest. We zoeken samen een plek om te werken die bij jou past. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Voor een gerenommeerd schildersbedrijf uit Leerdam zijn we op zoek naar een onderhoudsschilder die van aanpakken weet. Daarnaast is het belangrijk dat je graag met mensen werkt. Naast het contact met je collega's, heb je namelijk veel contact met klanten. Wij bieden schilderwerk in verschillende sectoren. Hierbij kun je denken aan projecten bij particulieren en grootonderhoud bij bijvoorbeeld overheidsinstellingen, maar ook monumentale panden. Het is maar net wat jij het leukste vindt! Wij kijken graag samen met jou naar wat het beste bij jou past. Jij bent onze specialist, wij jouw schakel!


Ben jij het?

Minimaal 1 tot 2 jaar ervaring als schilder (Geen ervaring? Bel of mail ons voor de mogelijkheden!) Een afgeronde schildersvakopleiding is een pré. In het bezit zijn van een rijbewijs en eigen vervoer is een pré.


Wat wij bieden

Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand. Heb je nog geen of weinig ervaring, dan kijken wij samen naar jouw situatie welk salaris bij jou past. Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp, BPF Schilders Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren Trainingsprogramma's: VCA, houtrotcursus, spuit cursus etc. Deelname aan hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur! Ieder jaar een gezellige barbecue en kerstborrel met al jouw Faber collega's!


Waar jij werkt

Daarover gaan we in gesprek. We gaan samen bekijken welk schildersbedrijf bij jou in de buurt goed bij je past en kan helpen om te groeien tot een vak schilder. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in