+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rosmalen.
Laad meer vacatures

Schilder Rosmalen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder? Bij ons werk je op plekken waar jouw talent tot zijn recht komt, van particuliere woningen tot grote projecten. We zoeken de perfecte match voor jou. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, er zijn mogelijkheden. Je kunt je schildervaardigheden verbeteren met onze gratis cursussen. Spaar punten voor gereedschappen of een weekendje weg. En sluit aan bij onze zomerbarbecue en winterborrels. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als schilder in Oost-Brabant? Kom bij ons werken en we plaatsen je bij een opdrachtgever in jouw regio. Of je nu liever aan de slag gaat bij particulieren om huizen te laten stralen of wilt meewerken aan grootschalige projecten, wij zorgen ervoor dat je op de juiste plek terechtkomt waar jouw schildertalent volledig tot zijn recht komt. Jouw taken kunnen variëren van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Vertel ons wat je kunt en wij vinden de perfecte match voor jou als schilder.


Ben jij het?

Als schilder heb je al enige ervaring in het vak. Je bent in staat om zelfstandig te werken maar vindt het ook fijn om in teamverband aan grotere projecten te werken. Zelfs als je nog weinig ervaring hebt, ben je welkom! Goede beheersing van de Nederlandse taal, een rijbewijs B en een VCA-certificaat zijn belangrijk. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, kun je deze kosteloos via Faber behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

We bieden een passend salaris tussen €2.600,- en €3.300,-, gebaseerd op jouw kennis, ervaring en vaardigheden als schilder. Je kunt kiezen tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en hebt de vrijheid om de pensioensregeling te kiezen die het beste bij je past. Bij goed functioneren streven we naar een vast contract, omdat we willen dat je langdurig met plezier bij een opdrachtgever werkt. Als schilder bij Faber ben je meerdere keren per jaar welkom voor cursussen om je vaardigheden te ontwikkelen. Met ons spaarsysteem kun je punten verzamelen die je kunt inwisselen voor gereedschappen, cadeaus of zelfs weekendjes weg! En natuurlijk zien we je graag op onze zomerbarbecue en winterborrels, samen met je Fabercollega's.


Waar jij werkt

Bij Faber vind je projecten die passen bij jouw wensen en vaardigheden als schilder. We zijn altijd bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat en op de juiste plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in