+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maurik.
Laad meer vacatures

Schilder Maurik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

De vraag is meer: wat zoek jij in jouw werk als schilder? Faber heeft namelijk de mooiste en beste projecten bij jou in de buurt! Kortom$ wat jouw wensen ook zijn als schilder, Faber kan jou helpen om deze wensen in vervulling te laten gaan. Ben je bijvoorbeeld een schilder die voor het échte oude ambacht staat? Of werk je volgens de nieuwste schildertechnieken? Pak jij als schilder het liefste ook houtrotherstel mee, of laat je dit liever aan een timmerman? Daarnaast kun je ook nog een voorkeur hebben voor zelfstandig of in teamverband werken. Wat jij als schilder ook wilt, bij Faber helpen we je graag om dit te realiseren. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw zaakwaarnemer! 


Ben jij het?

Dan ben jij op zoek naar een volgende vaste baan als schilder. Of ben je in ieder geval bereid om het persoonlijke gesprek met Faber aan te gaan. Wij kunnen bekijken of we jouw complete arbeidsvoorwaardenpakket kunnen verbeteren! Hoe meer ervaring en afgeronde trainingen of opleidingen, des te meer we je kunnen bieden.


Wat wij bieden

Wat je ook kiest je word bij ons in ieder geval verloond conform de Schilders CAO. Dit betekent voor jou dat je salaris conform Schilders CAO ontvangt. Meestal is dit een salaris tussen de ? 2.500 en ? 3.500 per maand. Daarnaast bouw je vanaf dag één pensioen op, waarbij je de keuze hebt tussen Stipp pensioen en BPF Schilders. Daarnaast bieden wij jou twee cursussen/trainingen per jaar aan. Wij waarderen onze mensen en daarom spaar jij als schilder bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Ook organiseren wij leuke bijeenkomsten met jouw Faber collega?s, bijvoorbeeld de zomer BBQ en een gezellig kerstborrel. 


Waar jij werkt

Wij hebben voor veel schilderbedrijven in de regio waar jij woont het mooiste werk beschikbaar! Een mooie villa aan het water of een rijtjeswoning in de stad, een leuk en tof appartementencomplex, voor ieder wat wils! Het kan allemaal bij Faber!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in