+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Schilder Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Je gaat aan de slag als schilder op verschillende projecten. Je maakt huizen mooi en beschermt ze tegen slecht weer. Je werkt zowel binnen als buiten en doet meer dan alleen schilderen, zoals hout repareren en behangen. Als je al ervaring hebt, kun je hier goed starten. Je salaris hangt af van hoeveel je weet en kunt. Er zijn kansen om voor langere tijd te blijven. Het bedrijf zorgt goed voor je, met leuke extra s en de mogelijkheid om cadeaus te verdienen. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Jij gaat aan de slag als allround schilder op voornamelijk particuliere projecten. Je voorziet klanten eventueel van advies en levert uiteindelijk een fraaie woning op die weer jaren tegen weer en wind beschermd is. Zowel binnen- als buitenshuis kun jij jouw vaardigheden als schilder laten stralen met werkzaamheden variërend van de algemene schilderwerkzaamheden tot houtrotreparaties en behangwerk.


Ben jij het?

Jij bent met jouw werkervaring als schilder in staat om zelfstandig werk af te leveren van hoge kwaliteit. Je hebt ervaring met alle bovengenoemde werkzaamheden en voert deze eventueel ook prima in teamverband uit. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en ben je op de hoogte van alle huidige veiligheidsvoorschriften. Eventueel kun je via Faber kosteloos je VCA behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Gebaseerd op jouw ervaring als schilder ga je bij ons starten met een brutosalaris tussen de €2.700,- en €3.300,- per maand, uitbetaald per week of per vier weken. Je kiest ook zelf voor de pensioensopbouw die het beste bij je past. Blijkt op korte termijn al dat jij helemaal op je plek zit bij ons en je uitstekend werk aflevert? Dan is een vaste aanstelling binnen handbereik. Als schilder bij Faber word je goed verzorgd. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je altijd met plezier naar je werk blijft gaan en bieden zo nodig leermogelijkheden aan. Ieder jaar ben je uitgenodigd voor onze borrels en barbecues. Daarnaast spaar je met ieder gewerkt uur punten die je kunt inleveren voor leuke cadeaus, gereedschappen en zelf complete weekendjes weg!


Waar jij werkt

In ruim 120 jaar is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een groot bedrijf met schilders, glaszetters en een eigen winkel. Al deze jaren aan ervaring uit zich in de kwaliteit die ze afleveren. Neem snel contact met ons op als jij jezelf als schilder hier aan de slag ziet gaan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in