+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving De Meern.
Laad meer vacatures

Schilder (26 Maart 2024) De Meern

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons, een schildersbedrijf, krijg je de kans om aan verschillende projecten te werken, zoals bij mensen thuis of in kantoren. We zoeken een ervaren schilder die houdt van afwisseling en kwaliteit. Je krijgt een goed salaris en bouwt direct pensioen op. Ook mag je elk jaar twee cursussen volgen om jezelf te ontwikkelen. Met elk gewerkt uur spaar je punten voor leuke cadeaus. We organiseren ook gezellige evenementen zoals een zomer barbecue en kerstborrel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Bij Faber is er veel mogelijk en bepaal jij als allround schilder wat je gaat doen. Zo hebben wij een opdrachtgever die op dit moment allround vakmensen zoekt. Zij hebben verschillende klanten, denk hierbij aan: particulieren, bedrijven, kantoren en winkels. Deze opdrachtgever wil altijd kwaliteit leveren, dit heeft geresulteerd in de Nationale Schilders Vakprijs enkele jaren geleden. Vind jij het gaaf om ook aan deze uitdagende en wisselende projecten te werken? Faber wil jouw wensen realiseren en jij staat als allround vakman centraal, dat is namelijk ons werk en vinden wij normaal!


Ben jij het?

Ben jij al een tijd schilder en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor jou als allround schilder, twijfel niet en Neem voor meer info contact op. Schilders ervaring is vereist, daarnaast beschik je over een VCA-diploma of ben je bereid deze te halen via Faber. Verder ben je collegiaal en positief ingesteld.


Wat wij bieden

Wij belonen onze vakmensen conform de CAO voor schilders, dit houdt in dat je direct pensioen opbouwt en het salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 is per maand. Er zijn twee soorten pensioen waaruit jij kan kiezen: Stipp of BPF Schilders. Daarnaast wil Faber jou graag helpen door ontwikkelen, dit houdt in dat je twee cursussen of trainingen per jaar kan volgen via ons. Ook spaar je met elk gewerkt uur punten op waarmee je in onze Faber App leuke cadeaus kan aanschaffen. Daarnaast vinden wij de relatie met jou erg belangrijk, daarom ben je elk jaar ook welkom op de zomer barbecue en kerstborrel met alle Faber collega's.   Geïnteresseerd in deze vacature als schilder of heb je nog aanvullende vragen? Solliciteer dan direct of voel je vrij om contact met ons op te nemen.


Waar jij werkt

In deze regio zijn wij bij een innovatief familiebedrijf op zoek naar een hardwerkende schilder. Het gaat hier om een middelgroot schildersbedrijf waarbij kwaliteit en klanttevredenheid erg belangrijk zijn. Je komt terecht in een klein hecht team waar ook zeker ruimte is voor een lolletje. Behalve dat we goed vakwerk afleveren, zijn wij ook een goede werkgever! Een fijne werksfeer en plezier in je werk is minimaal zo belangrijk!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in