+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Mijdrecht.
Laad meer vacatures

Schilder Mijdrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

We zoeken schilders, zowel met ervaring als starters, voor verschillende projecten. Je gaat schilderen, wanden en plafonds afwerken en houtrot repareren. Je werkt zelfstandig en in teamverband. We zijn flexibel en zorgen goed voor elkaar. Je krijgt hulp en leermogelijkheden. Ook is er een spaarsysteem voor extra s. Je kunt kiezen voor een pensioenregeling en er zijn kansen op een vast contract. We organiseren jaarlijks borrels en barbecues. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

We zoeken ervaren schilders om ons team te gaan versterken, maar ook starters zijn welkom! Zowel particuliere als zakelijke projecten staan je te wachten, waar je onder meer gaat werken aan het voorbereiden en uitvoeren van schilderwerkzaamheden. Daarnaast zullen wand- en plafondafwerking en houtrotreparaties ook tot je takenpakket behoren.


Ben jij het?

Met jouw ervaring als schilder ben je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan, maar ook in teamverband kom je goed tot je recht. Eventueel kun je jouw collega's ondersteunen bij hun werkzaamheden. Je bent ervaren met algemene schilderwerkzaamheden en bent daarnaast ook behendig in het herstellen van rot en beschadigd hout. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en op de hoogte van alle veiligheidsvoorschriften (VCA).


Wat wij bieden

Net als jou zijn wij ook flexibel! Wil je een keer een uurtje eerder weg om je partner te verrassen of om op tijd te vertrekken voor een weekendje weg? Geen probleem! Ben je thuis bezig met een verbouwing? Neem gerust je werkgereedschap mee naar huis! We streven altijd naar een zo fijn mogelijke samenwerking waarin we wat overhebben voor elkaar. We bieden je ook continu persoonlijke ondersteuning, zodat we eventuele zorgen zo snel mogelijk kunnen ontnemen en zodat we je de juiste leermogelijkheden kunnen aanbieden. Je gaat van start met een brutosalaris tussen de €2.600,- en €3.300,- per maand, compleet afhankelijk van jouw werkervaring en vaardigheden. Je kiest zelf voor de pensioensregeling die jou het meest aanspreekt en bij wederzijdse tevredenheid zijn er op korte termijn al mogelijkheden tot een vaste aanstelling. Buiten dit alles heten we je graag welkom op onze jaarlijke borrels en barbecues. Met ons spaarsysteem verzamel je met ieder uur dat je aan het werk bent ook nog eens punten die je kunt inwisselen voor leuke extra's, zoals gereedschappen en dagjes uit!


Waar jij werkt

Met meer dan 40 jaar ervaring in advies en uitvoering is dit allround schildersbedrijf een betrouwbare naam geworden in de schilderswereld. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als jij jezelf als schilder aan het werk ziet gaan in deze informele werkomgeving! Ook als je nog weinig ervaring hebt als schilder horen we graag van je.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in