+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving De Meern.
Laad meer vacatures

Schilder De Meern

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als allround schilder werk je aan verschillende projecten, van kleine klussen tot groter onderhoud. Je doet schilderwerk, wandafwerking en spuitwerk. Je kunt kiezen hoe vaak je betaald krijgt en welk pensioenplan je wilt. Er is kans op een vast contract. Het bedrijf geeft veel persoonlijke begeleiding en biedt extra s zoals gereedschappen en uitjes. Ook zijn er jaarlijkse barbecues en borrels. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Jij gaat als allround schilder aan de slag op zeer uiteenlopende projecten, van particuliere opknapbeurten tot he wat groter onderhoud aan bedrijfspanden. Aan de hand van jouw vaardigheden ga je aan de slag met algemene schilderwerkzaamheden, wandafwerking en/of airless spuitwerk.


Ben jij het?

Jij draagt al zeker 5 jaar ervaring mee als (allround) schilder en kunt zelfstandig aan de slag, al werk je ook fijn samen in teamverband. Je bent ervaren met alle algemene schilderwerkzaamheden en we horen graag wat jij daarbuiten nog meer kan! Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en ben je op de hoogte van alle regelgevingen en veiligheidsvoorschriften (VCA).


Wat wij bieden

Gebaseerd op jouw werkervaring als (allround) schilder ga je starten met een salaris tussen de €2.700,- en €3.300,- bruto per maand. We bieden je de keuze tussen een wekelijkse en vierwekelijkse uitbetaling en ook kies je zelf voor de pensioensregeling die het beste bij jou past. Bij een fijne samenwerking is er op korte termijn al een mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Faber hecht heel veel waarde aan persoonlijk contact en begeleiding. We houden regelmatig contact, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je ieder dag met plezier naar je werk blijft gaan en we je eventueel met cursussen kunnen ondersteunen bij verbeterpunten. Met ons puntensysteem spaar je met ieder uur dat je werkt voor leuke extra's, zoals gereedschappen en dagjes weg. Verder zien we je uiteraard graag verschijnen tijdens onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Dit in 2002 opgerichte schildersbedrijf voert werkzaamheden uit bij zowel particuliere als zakelijke klanten, van VvE's en woningcorporaties tot zorgcentra en kinderdagverblijven. Zie jij jezelf bij ons aan de slag gaan als schilder? Neem snel contact met ons op om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen gaan betekenen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in