+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.
Laad meer vacatures

Schilder Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Ga aan de slag als schilder en laat huizen weer stralen met jouw verfwerk. Je werkt vooral voor particulieren en doet meer dan alleen schilderen; ook het herstellen van hout hoort erbij. Je krijgt een goed salaris en kunt kiezen hoe je je pensioen wilt regelen. Als je goed werk levert, is er kans op een vast contract. Ook kun je punten sparen voor leuke cadeaus en uitjes met ons spaarprogramma. Vergeet onze gezellige borrels en barbecues niet! Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ga aan de slag als schilder bij voornamelijk particuliere opdrachten. Je takenpakket omvangt de algemene schilderwerkzaamheden, maar ook zul je werken aan het herstellen van rot en beschadigd hout. Laat woningen in en rondom Geldermalsen weer stralen en voorzie ze van een verflaag die ze de komende jaren weer tegen wind en weer gaan beschermen.


Ben jij het?

Jij bent al meerdere jaren werkzaam als schilder en hebt voldoende ervaring met alle schilderwerkzaamheden om deze zelfstandig en met een hoge kwaliteit uit te voeren. Zowel op individuele projecten als in teamverband kom je goed tot je recht. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur ook een VCA-certificaat. Eventueel kun je kosteloos via Faber je VCA behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Gebaseerd op jouw ervaring mag je gaan starten met een salaris tussen de €2.700,- en €3.300,- bruto per maand, uitbetaald per week of per vier weken. Zelf kies je ook voor de pensioensregeling die het beste bij jou past; bouw je graag meer pensioen op of ontvang je liever nu meer salaris? Bij een wederzijdse tevredenheid over jouw werk zijn er op korte termijn al mogelijkheden tot een vast contract. Faber houdt van persoonlijk contact, zo kunnen we zorgen voor de juiste ondersteuning en leermogelijkheden. Met ons spaarprogramma verzamel je met ieder uur dat je werkt punten die je kunt inleveren voor leuke cadeaus, uitjes en gereedschappen. Daarbovenop ben je uiteraard altijd uitgenodigd voor onze jaarlijkse borrels en barbecues.


Waar jij werkt

Ben jij klaar om nieuwe stappen te gaan maken in jouw carrière als schilder? Neem snel contact met ons op om te gaan ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in