+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ederveen.
Laad meer vacatures

Schilder (26 Maart 2024) Ederveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie kun je zelf kiezen wat voor schilderwerk je doet. We hebben veel verschillende klussen door ons grote netwerk. Als je iets nog niet kunt, zoals speciale technieken, leren we je dat gratis. Geen eigen vervoer? Dat regelen we voor je. We bieden ook goede extra's zoals gratis trainingen en cursussen. Plus, je spaart met elk uur dat je werkt voor leuke cadeaus. En we houden elk jaar een zomer-BBQ en kerstborrel. Dit alles in een bedrijf dat groeit en waar je je kunt ontwikkelen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Uiteindelijk bepaal je natuurlijk zelf wat voor werk je precies gaat doen als schilder. Doordat Faber een groot netwerk aan aangesloten schildersbedrijven heeft, zijn wij in staat om altijd de beste en mooiste baan voor jou te vinden. Dus of dat nou bij een klein particulieren baas is, of bij een groot vastgoedonderhoudsbedrijf, wij kunnen jou helpen! Beheers je bepaalde specifieke onderdelen, zoals houtrotherstel of spuittechnieken, nog niet helemaal? Geen probleem! wij hebben onze eigen vakschool en dus kunnen we jou dit (kosteloos!) leren! Word je beperkt in je reisbewegingen omdat je geen eigen vervoer hebt? Ook dit kunnen wij voor jou regelen. Kortom wat jij als schilder ook wilt, bij Faber helpen je graag om dit te realiseren. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw zaakwaarnemer! 


Ben jij het?

Dan ben jij op zoek naar een werkgever die het vakmanschap als schilder én jou als mens hoog in het vaandel heeft staan. Of wil je in ieder geval graag van ons weten wat voor jou de mogelijkheden als schilder zijn. Hoe meer ervaring en afgeronde trainingen of opleidingen, des te meer keuze we je kunnen bieden.


Wat wij bieden

Er is veel ruimte voor jouw eigen keuzes, maar je word bij ons in ieder geval verloond conform de Schilders CAO. Meestal is dit een salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 per maand. Uiteraard zijn de secundaire voorwaarden ook geregeld volgens het Schilders CAO. Bij Faber krijg je mogelijkheid om te kiezen voor pensioen die het best bij jou past: Stipp, BPF Schilders. Uiteraard bouw je pensioen op vanaf dag één. Daarnaast bieden wij jou de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen als schilder. Trainingen en cursussen zijn voor jou dus kosteloos. Wij waarderen onze vakmensen daarom spaar jij als schilder bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Hard werken moet natuurlijk afgewisseld worden met ontspanning en gezelligheid. Bij Faber organiseren we daarom elk jaar een gezellige zomer-BBQ en een kerstborrel, samen met al jouw Faber collega's.


Waar jij werkt

Je bent welkom bij een traditioneel familiebedrijf, door vader overgedragen aan zoon. Het is een groeiende multiculturele organisatie, deze dagelijks bezig is het met innoveren in technieken en materialen. Een bedrijf niet alleen gespecialiseerd in schilderwerk, maar ook in vloercoatings. Kwaliteit staat bij dit schildersbedrijf hoog in het vaandel, maar is er ook voldoende mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in