+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.
Laad meer vacatures

Schilder Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

R. van de Beek Schilders

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
R. van de Beek Schilders

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.100 - € 3.750 p/m

Vacature in het kort

Bij ons schildersbedrijf werk je aan unieke en interessante projecten, van luxe villa's tot moderne bedrijfsgebouwen. Je maakt deel uit van een team van vakmensen en werkt in een vaste groep op verschillende locaties. We bieden goede materialen en zorgen dat je alles hebt om je werk goed te kunnen doen. Ook is er een fijne sfeer en helpen we elkaar. Plus, we organiseren leuke teamactiviteiten zoals een zomerbarbecue en kerstborrel. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Schilderen aan echt gave projecten!

Ben jij klaar voor het echte werk? Wil jij graag schilderen aan luxe villa's, historische gebouwen of juist moderne bedrijfsgebouwen? Zoek jij een stabiele, vaste baan? Bij R. van de Beek Schilders kan het allemaal!

Als schilder bij R. van de Beek schilders zit je goed. Met een team van 20 vakmensen zorgen wij elke dag voor een tevreden klant. De jongste is net van school, de oudste gaat bijna met pensioen. Op de klus werk je altijd met een vaste groep van 2 tot 4 man. We kijken samen bij wie jij het beste past!

Hoe een dag als schilder eruit ziet?

  • 's Ochtends begin je met een bak koffie op de zaak en neem je met een collega de planning door;
  • Samen vertrek je naar de klus. Jij houdt je bezig met het binnen- en buitenschilderwerk aan villa's, monumenten, appartementencomplexen en bedrijfsgebouwen;
  • De ene keer heb je meerdere klussen op een dag en de andere keer ben je een week bezig met één klus;
  • Soms adviseer je de klant en denk je met ze mee over de beste oplossing;
  • Je werkt in een straal van zo’n 30 kilometer rondom Barneveld. Je bent dus bijna elke dag mooi op tijd thuis;
  • Terug op de zaak zorg je dat alles klaarligt voor de volgende dag, en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Ben jij al enthousiast geworden? Lees snel verder of Neem voor meer info contact op met Jorrit (06-55926282/via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer over deze functie!


Waarom jij bij ons wilt werken?

Je kunt je bij ons richten op schilderwerk waar jij blij van wordt! Houd je van complexe klussen die het uiterste van je skills vragen? Of haal jij juist uitdaging uit projectmatig schilderwerk waar snelheid belangrijk is? Met zo’n 10 projecten per dag kan je bij ons meer kanten op dan bij de meeste schildersbedrijven.

  • Wij zorgen voor het beste materiaal, alles staat voor je klaar!
  • Heb je een nieuwe kwast nodig of iets anders om je werk beter te doen? Een appje of belletje en het wordt voor je gefikst;
  • We hebben een informele sfeer en iedereen staat klaar om elkaar te helpen. Ook zijn we financieel gezond, dus je salaris staat altijd op tijd op je rekening.
  • Je krijgt een goed salaris: € 3.100 - € 3.750 per 4 weken, afhankelijk van kennis en ervaring. Dit is dus 13 keer per jaar!
  • 25 vakantiedagen + 7 adv-dagen en 8% vakantiegeld;
  • We vinden een goede werk-privébalans belangrijk. Is er een keer iets waardoor je onverwachts thuis moet zijn? Dan doen we ons uiterste best om dat te regelen.

En natuurlijk hebben we ook een zomerbarbecue, kerstborrel en jaarlijks een gezellig personeelsuitje.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar iemand die zich voor langere tijd wil hechten aan ons bedrijf. Doordat ons team bestaat uit vaste medewerkers kunnen we altijd op elkaar bouwen. We bieden je daarom ook graag snel een vast contract!

Jij:

  • hebt passie voor schilderen;
  • houdt ervan om te werken in een gezellig en vast team;
  • kunt goed met klanten overweg.

Het belangrijkste voor ons is inzet en enthousiasme!


Over ons

R. van de Beek Schilders is een middelgroot schildersbedrijf. Je vindt ons in Barneveld. Lekker centraal in Nederland, direct aan de snelweg A30 en perfect bereikbaar per auto. Onze projecten? Die zijn in Midden-Nederland. Je staat bij ons dus niet dagelijks in de file op weg naar de klus.

Met trots en passie werken we dagelijks aan binnen- en buitenschilderklussen. Dat doen we met een vast team professionele en opgeleide vakschilders. Onze schilders werken aan veel verschillende projecten. Wij verzorgen binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en wandafwerking in alle ruimtes.

Wil jij ook deel uitmaken van ons vaste team? Solliciteer direct of Neem voor meer info contact op met Jorrit (06-55926282/via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer over deze functie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in