+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Schilder Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m

Vacature in het kort

Bij ons, Faber, krijg je de kans om schilder te worden en jezelf te ontwikkelen. We leiden je op en bieden het hele jaar door werk. Als je klaar bent met je opleiding, ligt er een contract voor je klaar. We zorgen goed voor je met een eerlijk salaris en geen gedoe achteraf. Ook kun je punten sparen voor leuke cadeaus en betalen we je opleiding. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt en organiseren leuke activiteiten zoals een Sinterklaasfeest en een zomerborrel. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben jij de schoolbank zat en wil jij leuke dingen gaan doen van jouw geld als schilder? Eindelijk een Playstation kopen, beginnen aan jouw rijbewijs, lekker op vakantie want daar ga jij je geld nu voor verdienen! Faber is the place to be als goede werkgever die jou volledig aanstuurt met de opleiding als schilder én waar jij je volledig kan ontwikkelen tot een zelfstandig schilder! Wij leiden jou op van top tot teen. Het enige wat wij van jou vragen is commitment en de juiste werkhouding. Voldoe je hieraan? Wij van Faber heten jou dan hartelijk welkom als junior schilder! Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als schilder het hele jaar door werk met een salaris geheel conform de schilder cao. Dus verzekerd van een eerlijk salaris en geen paarse krokodillen achteraf! Wel zo belangrijk! Mocht je je opleiding als schilder hebben afgerond dan ligt jouw contract al uitgeprint bij Faber klaar. Hoe vet is dat! Geen onzekerheid maar gewoon uitzicht op een vaste aanstelling, handig voor je hypotheek straks! Al een tijdje uit de schoolboeken en wil je toch dit mooie vak leren? Ook dan ben jij bij Faber van harte welkom! Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Die werkgever die jou en je ambitie helpt te realiseren en in jou investeert! waarom? Gewoon, omdat we daarin geloven! Heb ik je interesse gewekt? Sluit je dan aan bij onze hechte Faber familie!


Ben jij het?

Wij bieden jou een functie als junior schilder aan die geheel bij jouw wensen past! Geheel vooraf in goed overleg en transparant waar jou wens naar uit gaat. Wij van Faber zoeken de juiste plek voor jou! Aangezien je veel met klanten in contact staat is een goede beheersing van de Nederlandse taal gewenst. Jij hebt een passende werkervaring met dan genoeg kennis en de juiste diploma's op zak. Daarnaast heb je er geen problemen mee om zelfstandig of in teamverband te werken.


Wat wij bieden
  • Bij ons is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht, wij willen jou echt leren kennen;
  • Wij komen bij je langs op locatie of zelfs thuis om eens te horen hoe het met je gaat;
  • Wij bieden jou bij goed functioneren gewoon een vaste contract, zonder gedoe
  • Wij geven jou een loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus, denk aan een JBL charge of een andere coole gadget
  • Ben jij op zoek naar ontwikkeling? Wij bieden jou opleidingen, zodat jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden nooit stilstaan. En Faber betaald deze voor jou;
  • Zoek jij een bedrijf die binding belangrijk vind? Dan ben je bij Faber aan het juiste adres. Dit doen we met een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel, bbq, vrijmibo enz.
  • Wil jij dichtbij huis werken vanwege je sociale leven? Wij hebben werk in jouw omgeving, dus altijd dichtbij huis. Bij ons kan jij met al je vragen terecht, wij zijn er voor jou!
Waar jij werkt

Het is een groeiende multiculturele organisatie, deze dagelijks bezig is het met innoveren in technieken en materialen. Een bedrijf niet alleen gespecialiseerd in schilderwerk, maar ook in vloercoatings. Kwaliteit staat bij dit schildersbedrijf hoog in het vaandel, maar is er ook voldoende mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in