+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Schilder Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor een schilderbedrijf zoeken we een schilder die van afwisseling houdt. Elke dag is anders door de verschillende projecten. Je maakt klanten blij met een mooi geschilderd pand. Je werkt zelfstandig en soms in een team. Goed nieuws: er zijn leuke extra s zoals cursussen, barbecues en punten sparen voor gereedschappen of een weekendje weg. Dit familiebedrijf zorgt goed voor zijn mensen en er is kans op een vaste baan als het goed gaat. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Voor een veelzijdig schilderbedrijf zijn we op zoek naar een schilder! Ieder project is weer anders dan de vorige, zodat geen dag hetzelfde is. Je gaat aan de slag met jouw takenpakket om zowel particuliere als zakelijke klanten weer blij te maken met een afgewerkt en beschermd pand.


Ben jij het?

Je hebt als schilder genoeg ervaring om jouw werkzaamheden zelfstandig en met een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat af te ronden. Zowel individueel als in teamverband kom je goed tot je recht. Met jouw sociale vaardigheden kun je op een fijne manier communiceren met jouw collega's en met de bewoners/gebruikers van de panden waar je aan werkt. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en een VCA-certificaat. Zo nodig kun je via Faber kosteloos je VCA behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Je gaat als onze allround schilder starten met een brutosalaris tussen de €2.600,- en €2.900,- per maand, gebaseerd op jouw werkervaring. Dit krijg je wekelijks of vierwekelijks uitbetaald, ook het type pensioensregeling heb je zelf voor het kiezen. Wanneer het werk vanuit beide kanten goed bevalt, zijn er op korte termijn al mogelijkheden tot een vaste aanstelling. Faber hecht veel waarde aan persoonlijk contact, zodat we er continu voor kunnen zorgen dat je met plezier en zelfvertrouwen naar je werk blijft gaan. Daarbij zien we je ieder jaar graag verschijnen op onze cursussen, barbecues en borrels, waar je jouw Fabercollega's ook weer kunt zien. Tot slot verdien je met ieder uur dat je aan het werk bent punten die je kunt inleveren voor leuke extra's, van gereedschappen tot complete weekendjes weg!


Waar jij werkt

Ruim 30 jaar staat bij dit familiebedrijf vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid bovenaan. Zie jij jezelf hier aan de slag gaan als schilder? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in