+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Voorschoten.
Laad meer vacatures

Schilder Voorschoten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als allround schilder in de regio Den Haag en Leiden maak je deel uit van een team waar jouw inbreng telt. Je werkt aan verschillende schilderprojecten, doet kleine houtrotreparaties en helpt bij glaswerk. Je krijgt een bedrijfsauto, iPad en telefoon. Ook is er een spaarprogramma waar je punten verdient voor leuke cadeaus en uitjes. Plus, je bent welkom op onze gezellige barbecues en borrels. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als allround schilder werk je in de regio's Den Haag en Leiden, waar je onderdeel bent van een dynamisch team. Je hebt inspraak bij het bepalen van de beste aanpak voor projecten en voert diverse schilderwerkzaamheden uit, inclusief kleine houtrotreparaties en ondersteuning bij glaswerkzaamheden.


Ben jij het?

Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een vergelijkbare zelfstandige functie en een afgeronde schildersopleiding. Daarnaast beschik je over een rijbewijs en een VCA-certificaat, waarbij je via ons kosteloos je VCA kunt behalen of vernieuwen. Goede beheersing van de Nederlandse taal en basiskennis van Microsoft Office zijn vereist.


Wat wij bieden

Je ontvangt een volledig uitgeruste bedrijfsauto, iPad en telefoon. Gebaseerd op je ervaring als schilder start je met een salaris tussen de €2.700,- en €3.300,- bruto per maand. Je kunt kiezen tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling, evenals voor de pensioensregeling die het beste bij je past. Als schilder bij Faber profiteer je van persoonlijke aandacht, diverse opleidingsmogelijkheden en uitnodigingen voor onze gezellige barbecues en borrels, waar je je Fabercollega's regelmatig kunt ontmoeten. Bovendien hebben we ons eigen spaarprogramma, waarmee je met elk gewerkt uur punten verzamelt die je kunt inwisselen voor leuke cadeaus, uitjes en gereedschappen!


Waar jij werkt

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je jezelf ziet groeien als schilder op deze veelbelovende werkplek!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in