+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Schilder Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Laat je schildertalent zien op verschillende plekken zoals zwembaden en winkels. Je maakt houtwerk mooi en gezond. Als je al wat ervaring hebt, is dit jouw kans. Je krijgt een goed salaris en kunt kiezen hoe vaak je betaald krijgt. Als het goed gaat, is er kans op een vaste baan. We helpen je met cursussen zodat je blijft groeien. Ook kun je punten sparen voor leuke cadeaus. We hebben vaak leuke feestjes met al onze collega's. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Laat je schildertalent schitteren op verschillende projecten, waaronder zwembaden, winkelpanden, kerken en particuliere woningen. Voer algemene schilderwerkzaamheden uit en zorg ervoor dat het houtwerk er weer gezond en verzorgd uitziet.


Ben jij het?

Met enkele jaren ervaring als schilder en mogelijk een relevante opleiding ben je klaar om aan de slag te gaan. Je werkt nauwkeurig en bent klantvriendelijk richting zowel klanten als collega's. Een rijbewijs is vereist.


Wat wij bieden

Je begint met een salaris tussen de €2.600,- en €2.900,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring. Je kunt kiezen voor een pensioensregeling en wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Bij een goede samenwerking zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling op korte termijn. Bij Faber houden we regelmatig contact, zodat je met plezier naar je werk blijft gaan en we je kunnen ondersteunen met cursussen. Je spaart elke werkdag punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, uitjes en gereedschappen. En natuurlijk kijken we uit naar gezellige bijeenkomsten tijdens onze jaarlijkse borrels en barbecues met alle Fabercollega's.


Waar jij werkt

Met meer dan 17 jaar ervaring en ruim 5.500 afgeronde projecten bieden we een stabiele werkomgeving. Neem snel contact met ons op om jouw mogelijkheden bij ons te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in