+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Katwijk (ZH).
Laad meer vacatures

Schilder Katwijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Elke dag start je avontuur als schilder met een kopje koffie, daarna ga je naar verschillende projecten in en rondom Den Haag. Je werkt alleen of met collega's aan binnen- en buitenopdrachten voor zakelijke en particuliere klanten. Elke dag biedt iets nieuws! Als ervaren schilder die trots is op zijn werk, werk je graag samen en praat makkelijk met iedereen. Je start met een mooi salaris en er zijn kansen op een vast contract. Je krijgt ook werkkleding, een bedrijfsauto, een budget voor je gezondheid en meer. Plus, spaar punten voor leuke extra's! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Elke dag begint jouw schildersreis samen met je collega's vanuit ons centrale punt in Katwijk. Na een gezellig kopje koffie ga je op weg naar projecten in en rond Den Haag. Daar ga je zelfstandig of in teamverband aan de slag, zowel binnen als buiten, voor diverse opdrachten van zowel zakelijke als particuliere klanten. Geen dag is hetzelfde!


Ben jij het?

We zoeken een ervaren allround schilder die met passie zijn vak uitoefent. Je bent een teamspeler en hebt goede communicatieve vaardigheden richting collega's, klanten en bewoners. Een rijbewijs is vereist.


Wat wij bieden

Afhankelijk van je ervaring en diploma's start je met een salaris tussen €2.700,- en €3.300,- bruto per maand, met wekelijkse of vierwekelijkse betaling. Je kunt kiezen uit verschillende pensioensregelingen. Bij een goede samenwerking van beide kanten ligt een vast contract mogelijk in het verschiet. Je ontvangt werkkleding, een bedrijfsauto, een vitaliteitsbudget en een vergoeding voor telefoonkosten. Daarnaast bieden we persoonlijke aandacht, sociale evenementen en cursusmogelijkheden. Met ons spaarsysteem verdien je punten die je kunt inruilen voor leuke uitjes, gereedschappen en meer!


Waar jij werkt

Met bijna 90 jaar ervaring en meer dan 90 schilders en glaszetters zijn we actief in projecten voor zowel zakelijke als particuliere klanten. We streven ernaar om het beste uit elke schilder te halen. Ontdek snel jouw mogelijkheden bij ons en Neem voor meer info contact op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in