+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Poeldijk.
Laad meer vacatures

Schilder Poeldijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m

Vacature in het kort

Kom werken als schilder bij een bedrijf dat al bijna honderd jaar bestaat. Je gaat aan de slag met schilderwerk voor verschillende soorten klanten. Je zorgt ervoor dat gebouwen er weer mooi uitzien en beschermd zijn. Je werkt vaak in een team. Als beloning krijg je een goed salaris, en kun je kiezen hoe vaak je betaald wilt worden. Ook kun je sparen voor leuke extra s, zoals weekendjes weg, door te werken. Het bedrijf organiseert regelmatig leuke activiteiten zoals barbecues. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Je sluit je aan bij een onderhoudsbedrijf dat diensten verleent aan woningcorporaties, overheidsinstanties en particulieren. Je voert algemene schilderwerkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat de gebouwen waar je aan werkt weer jarenlang beschermd en verbeterd zijn.


Ben jij het?

Met je uitgebreide ervaring als schilder kun je zelfstandig werken, hoewel teamwork ook een essentieel onderdeel is van je taken. Je bent vriendelijk en communiceert respectvol met collega's en bewoners/gebruikers van de panden waar je aan werkt. Een rijbewijs is vereist.


Wat wij bieden

Op basis van je schilderservaring start je met een salaris tussen €2.600,- en €2.900,- bruto per maand. Je kunt kiezen voor wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling, en ook de pensioensopbouw is aanpasbaar naar jouw voorkeur. Bij goede samenwerking zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling op korte termijn. Als schilder bij Faber profiteer je van verschillende voordelen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en streven ernaar dat je elke dag met plezier en vertrouwen naar je werk gaat. We bieden meerdere cursusmogelijkheden per jaar aan en zien je graag op onze barbecues en borrels. Met ons spaarsysteem verdien je punten voor extra's, zoals weekendjes weg en gereedschappen, met elk uur dat je werkt!


Waar jij werkt

Dit bedrijf heeft bijna een eeuw ervaring en heeft zich sinds de eeuwwisseling ook gericht op vastgoedonderhoud. Neem snel contact met ons op om als schilder aan de slag te gaan in Zuid-Holland!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in