+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijkenisse.
Laad meer vacatures

Schilder Spijkenisse

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.100 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als schilder bij ons werk je niet alleen aan schilderklussen, maar ook aan houtrotreparaties. We betalen wekelijks of per vier weken uit. Je kunt kiezen welke pensioensregeling je wilt. Als het goed gaat, is er kans op een vaste baan. We zorgen dat je met plezier werkt en bieden leuke extra s zoals uitjes, cadeaus en gereedschappen. Ook hebben we vaak barbecues en borrels. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder maak je deel uit van een vastgoedonderhoudsbedrijf. Je voert niet alleen standaard schilderwerk uit, maar hebt ook ervaring met bijvoorbeeld houtrotreparaties.


Ben jij het?

Je hebt enkele jaren ervaring als schilder en mogelijk een relevant diploma. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs en een VCA-certificaat. Als je nog geen VCA hebt of deze verlopen is, kun je kosteloos via Faber een nieuwe behalen.


Wat wij bieden

Op basis van je ervaring als schilder bieden we een salaris tussen de €2.600,- en €3.100,- bruto per maand, dat wekelijks of per vier weken wordt uitbetaald. Je hebt de flexibiliteit om te kiezen voor een pensioensregeling die het beste bij je past. Bij een succesvolle samenwerking zijn er snel mogelijkheden voor een vaste aanstelling. Bij Faber houden we regelmatig contact met je om ervoor te zorgen dat je met plezier en vertrouwen naar je werk blijft gaan. We bieden indien nodig ook passende cursussen aan. Met elk gewerkt uur spaar je bij ons voor uitjes, cadeaus en gereedschappen. En natuurlijk zien we je graag tijdens onze jaarlijkse barbecues en borrels.


Waar jij werkt

Dit glaszetters- en schildersbedrijf is in ruim 60 jaar uitgegroeid tot een totaalaanbieder van onderhoud. Ze bieden zowel binnen- als buitenshuis volledig onderhoud aan bedrijven, scholen en particulieren. Als je interesse hebt om hier als schilder aan de slag te gaan, neem dan zeker contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in