+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Schilder Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Uitzendbureau DordtMij

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Sta jij te popelen om als schilder aan de slag te gaan? Bij ons krijg je de kans om in een team van enthousiaste collega's te werken aan verschillende projecten. Of je nu al ervaring hebt of net begint, wij zorgen dat je je talent kunt ontwikkelen met cursussen en praktijkervaring. Elke dag start met een teamoverleg en dan ga je aan de slag. Aan het einde van de dag kun je trots zijn op wat je hebt bereikt. Plus, je krijgt een goed salaris en werk je overdag, van maandag tot vrijdag. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij onze nieuwe schilder?

Ben jij een schilder in hart en nieren of droom je ervan om met de kwast aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar jou! Duik in de wereld van kleuren en verf met ons en werk aan verschillende projecten: van huizen en appartementen tot scholen en kantoren. En ja, er komt ook een beetje houtrotherstel en voorbereiding bij kijken. Ervaring? Top! Geen ervaring? Geen zorgen, we helpen je op weg met cursussen en hands-on ervaring.

Jouw nieuwe avontuur:

Elke ochtend begin je met een snelle teammeeting om de dag door te nemen. Daarna is het tijd voor actie: of je nu schuurt, plamuurt of de finishing touch aanbrengt, jouw werk maakt het verschil. Tussendoor hou je de voorraad in de gaten en plan je vooruit. Aan het einde van de dag ga je met een trots gevoel naar huis.

Ben jij dit?

  • Een teamplayer
  • in het bezit van een rijbewijs B
  • klaar voor een veilige werkomgeving (VCA)

Wat moet je kunnen:

Je hebt een hoogwerkerscertificaat nodig (of bent bereid deze te halen).

Wat krijg je van ons:

  • Een leuk salaris
  • een dynamische baan
  • geweldige collega's
  • en een fulltime avontuur.

Onder welke CAO val je?

Schilders

Wanneer werk je?

Maandag tot vrijdag - lekker overdag.

Klinkt dit als muziek in je oren? Solliciteer nu en word onderdeel van ons energieke team!

Neem dan contact via een van de buttons links of met het contact formulier! Over DordtMij DordtMij is een verbinder van mens en werk. Wij staan voor met onze waarden en normen voor een goede service voor zowel onze klanten als medewerkers. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben als uitzendorganisatie ruim 30 jaar ervaring in de technische-arbeidsmarkt en ons doel, het bij elkaar brengen van gemotiveerde mensen en enthousiaste opdrachtgevers vervullen wij met veel plezier.

Als uitzendkracht leer je snel wat we voor je doen en wat je van ons mogen verwachten. Wanneer jij als uitzendkracht dat stapje extra doet mag je dat ook van ons verwachten.

Bij ons wordt je geen nummer, je hebt immers een naam en zo willen wij met elkaar werken. Of je nu wekelijks langskomt of omdat je regelmatig van opdrachtgever wisselt je bent bij ons welkom als er iets is. Samen met jou proberen we de ideale baan voor jou te vinden met zicht op een direct dienstverband bij de opdrachtgever.

Of je nu binnen of lekker buiten wil werken, of dat het je eerste baan is of omdat je toe bent aan iets nieuws en ergens anders in wil groeien, we hebben altijd wel een leuke nieuwe baan voor jou.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in