+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ouderkerk aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Schilder Ouderkerk aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie maak je als schilder het werk van je collega's af. Je schildert zowel binnen als buiten, doet onderhoud, renovatie, behangen en glaszetten. Je werkt zelfstandig en soms in een team. Het is belangrijk dat je netjes en klantvriendelijk bent. Je krijgt een goed salaris en kunt kiezen hoe je pensioen geregeld wordt. Als je goed werkt, is er kans op een vast contract. Ook kun je leuke dingen doen, zoals cursussen volgen en punten sparen voor cadeaus. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

In deze rol, nadat je collega's inspiratie hebben geboden, advies hebben gegeven en producten hebben aangeleverd, is het jouw beurt om als schilder het totaalbeeld te vervolmaken. Je voert zowel binnen- als buitenschilderwerk uit, inclusief onderhoud, renovatie, behangen en glaszetten.


Ben jij het?

Met enkele jaren ervaring als allround schilder en mogelijk een relevant diploma op zak, ben je vertrouwd met de genoemde werkzaamheden en voer je deze zowel zelfstandig als in teamverband uit. Klantvriendelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel en je werkt altijd nauwkeurig en ordelijk. Een rijbewijs is vereist.


Wat wij bieden

Afhankelijk van je ervaring bieden we een salaris tussen de €2.700,- en €3.300,- bruto per maand, met wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je hebt de vrijheid om te kiezen voor een pensioensregeling die bij jou past. Bij een goede samenwerking zijn er snel mogelijkheden voor een vast contract. Bij Faber houden we regelmatig contact met je, zodat je met plezier naar je werk blijft gaan. Je bent van harte welkom op onze cursussen, borrels en barbecues. Bovendien spaar je met elk gewerkt uur punten die je kunt inwisselen voor gereedschap, weekendjes weg en andere cadeaus!


Waar jij werkt

Je komt te werken bij een bedrijf dat klanten begeleidt van begin tot eind bij hun projecten. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in