+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Schilder Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.200 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als schilder in het onderhoud werk je aan verschillende projecten om gebouwen weer mooi te maken. Je doet algemene schilderklussen. Het bedrijf waar je gaat werken is erg goed in wat ze doen en heeft veel medewerkers. Als je hier werkt, kun je zelf kiezen hoe je pensioen geregeld wordt en hoe vaak je betaald krijgt. Ook zijn er kansen om voor langere tijd te blijven. Het bedrijf organiseert leuke activiteiten zoals barbecues en borrels. Je kunt ook cadeaus verdienen, zoals gereedschap of een weekendje weg. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder voor onderhoudswerk neem je deel aan diverse projecten, waarbij je algemene schilderwerkzaamheden uitvoert om de uitstraling van woningen, kantoorpanden en andere gebouwen te herstellen.


Ben jij het?

Je hebt meerdere jaren ervaring als schilder, bij voorkeur in onderhoudswerk. Ook bezit je een (aspirant-)gezeldiploma schilderen en een rijbewijs. Een flexibele, positieve en leergierige instelling is belangrijk, en je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken.


Wat wij bieden

Op basis van jouw ervaring als schilder bieden wij een salaris tussen €2.600,- en €3.200,- bruto per maand. Je kunt zelf jouw pensioenregeling kiezen en de frequentie van salarisuitbetaling (wekelijks of per vier weken). Bij een succesvolle samenwerking zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling op korte termijn. Faber blijft regelmatig met je in contact en biedt persoonlijke ondersteuning en opleidingsmogelijkheden. We verwelkomen je graag op onze jaarlijkse barbecues en borrels. Bovendien spaar je met ieder gewerkt uur voor cadeaus, zoals gereedschappen en complete weekendjes weg!


Waar jij werkt

Deze organisatie behoort tot de top 5 in haar sector en telt zo'n 125 medewerkers verspreid over diverse vestigingen. Ze werken aan diverse projecten, waaronder stadions, universiteiten, wooncomplexen en musea. Sluit je aan als schilder bij dit succesverhaal en neem direct contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in