+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boxtel.
Laad meer vacatures

Schilder Boxtel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Als schilder geef je objecten een nieuw leven, binnen en buiten. Je werkt zelfstandig of in een team. We bieden een goed salaris, pensioenopbouw, en kans op een vast contract bij goede prestaties. Ook spaar je voor gereedschappen, cadeaus en uitjes met ieder gewerkt uur. Plus, je kunt gratis cursussen volgen. Geniet van onze zomerbarbecue en winterborrel. Werk op projecten die bij jou passen en waardeer je baan. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder werk je aan verschillende schilderprojecten, zowel binnen als buiten. Of je nu zelfstandig opereert of in teamverband werkt, samen geven we objecten een nieuw leven! Je beoordeelt oppervlakken en behandelt ze tot een perfect en duurzaam eindresultaat.


Ben jij het?

We zijn op zoek naar zelfstandige schilders met een diploma of relevante werkervaring als (allround) schilder. Je hebt kennis van schildertechnieken, RGS en je bent op de hoogte van milieu- en veiligheidsvoorschriften. Je communiceert effectief en beleefd met klanten, bewoners en collega's. Werken op hoogte vormt geen probleem voor jou en je hebt (basis)kennis van houtsanering en -herstel. Het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer is essentieel, bij voorkeur beschik je over de benodigde schilder- en houtsaneergereedschappen.


Wat wij bieden

Wij waarderen jou met een salaris dat is gebaseerd op jouw kennis, vaardigheden en ervaring. Dit varieert van €2.700,- tot €3.300,- bruto per maand, met de mogelijkheid tot wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die het beste bij jou past, en bij goede prestaties kun je snel een vast contract verwachten. Ons doel is om jou snel te plaatsen bij een opdrachtgever waar je met plezier en voor langere tijd kunt werken. Daarnaast kun je met ons spaarsysteem met ieder gewerkt uur sparen voor gereedschappen, cadeaus en leuke uitjes. Jaarlijks kun je kosteloos deelnemen aan meerdere cursussen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. We kijken uit naar je deelname aan onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrel!


Waar jij werkt

Als vakkracht bij Faber werk je aan projecten die passen bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn dagelijks bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat, en dat je op de juiste plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken welke mogelijkheden voor jou beschikbaar zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in