+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Schilder Teamleider Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Als Teamleider Schilder krijg je de kans om schildersprojecten te plannen en leiden. Je werkt in de regio Eindhoven en zorg je dat alles goed loopt. Je praat elke dag met mensen die in de gebouwen wonen of werken. We bieden een goed salaris en als je goed werkt, krijg je een vast contract. Ook kun je punten sparen voor leuke cadeaus en uitjes. We hebben elk jaar een barbecue en kerstborrel. Plus, je kunt gratis cursussen volgen om nog beter te worden in je werk. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als Teamleider Schilder krijg je de kans om schildersprojecten in de regio Eindhoven te plannen en coördineren. Je bent verantwoordelijk voor het motiveren van het team en het nauwgezet volgen van de planning. Dagelijks heb je contact met bewoners en andere gebruikers van de gebouwen die onder jouw onderhoud vallen.


Ben jij het?

Voor deze functie is uitgebreide ervaring als schilder in planmatig onderhoud vereist. Je bent bereid om als teamleider samen te werken of zelf actief deel te nemen aan schilderwerkzaamheden. Als bekwame planner begrijp je het belang van teamwork. Met sterke communicatieve vaardigheden en een positieve instelling weet je je team enthousiast te houden en kun je je inleven in de bewoners, om ervoor te zorgen dat zij zo min mogelijk overlast ervaren tijdens de werkzaamheden.


Wat wij bieden

Wat betreft arbeidsvoorwaarden kijken we samen naar een passend salaris op basis van jouw kennis, ervaring en vaardigheden, variërend tussen €3.000,- en €3.800,- bruto per maand. Je bouwt pensioen op volgens de regeling die het beste bij jou past, en bij goed functioneren wacht een vast contract op jou. Met elk gewerkt uur spaar je punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. Daarnaast nodigen we je uit voor onze jaarlijkse barbecue, kerstborrel en profiteer je van kosteloze cursussen die we aanbieden aan onze vakkrachten.


Waar jij werkt

Bij Faber bieden we als werkgever een diversiteit aan opdrachtgevers die perfect aansluiten bij jouw vaardigheden en projecten in jouw buurt. We staan dagelijks voor je klaar, zodat je met plezier en zelfvertrouwen aan het werk kunt gaan. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou in petto hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in