+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schijndel.

Teamleider logistiek Zadenbank Schijndel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

Bij ons kom je in een jong en snelgroeiend bedrijf. We zijn trots op onze platte bedrijfscultuur en zorgen dat je je gehoord voelt. Je werkt met leuke collega's en krijgt een lunch van ons. Op vrijdag drinken we graag samen een spa-geeltje. Als teamleider stuur je collega's aan en werk je zelf ook mee. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren en een voorbeeld bent voor anderen. Je werkt van maandag tot vrijdag, soms ook op zaterdag. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij deel uitmaken van een gezellig en flitsend team? Bij deze leverancier van smartshops in Nederland, Europa en ver daar buiten kom je in een jong, modern en groeiend bedrijf terecht. Je werkt met fijne collega's en hard werken wordt beloond met leuke secundaire voorwaarden. Spreekt dit je aan solliciteer dan direct.

Wij bieden:

Als teamleider ben jij verantwoordelijk voor de overdracht van de dagshift naar de avondshift. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen en naleven, met collega's, van de planning die jij opstelt. Je bent een teamspeler met leidinggevende capaciteiten en belangrijk is dan ook dat je communicatief vaardig bent. Naast dat je zelf actief orders verwerkt stuur je in deze rol de oproepkrachten en vaste medewerkers in de avonddienst aan. Dus ben jij bent niet alleen verantwoordelijk voor een gezellige sfeer maar ook voor het goed en juist handelen van collega's. Naast leiding geven, geef je zelf ook het goede voorbeeld. Je verzameld orders, de producten zijn vaak handverpakkingen en niet zwaar. Fysieke gesteldheid is wel gewenst omdat je veel loopt en veel staat in deze functie. Je staat direct in contact met de logistiek manager, waar jij verantwoording aan aflegt. Eigen brood meenemen is niet nodig, lunch verzorgen wij voor je, eitjes wel zelf bakken. Verder gooien we in de pauze graag een pijltje en drinken we op de vrijdag graag een spa-geeltje. Hier zijn we trots op onze platte bedrijfscultuur en willen dat jij je gehoord voelt! De werktijden die bij deze functie horen zijn van 13.30 uur tot 22:00. Een salaris tussen de 2400 -2800 bruto.

Wij vragen:

;
fulltime inzetbaar maandag t/m vrijdag ;
bereid soms op zaterdag te werken ;
je bent fysiek in orde ;
een goede beheersing van de Nederlandse taal ;
leidinggevende capaciteiten ;
MBO werk/denkniveau

Waar ga je werken:

Wij zijn een van de snelst groeiende Europese webshops en marktleider in ons vakgebied. Iets waar wij natuurlijk enorm trots op zijn! Naast een sterke aanwezigheid op sociale media, blinken wij uit in online marketing en bieden klantenservice van het hoogste niveau. We werken als team hard om de beste te blijven maar vooral staat bij ons het familie gevoel voorop. Ieders mening telt en als magazijnmedewerker telt ook jouw mening. We zien graag dat je je eigen inbreng geeft en stimuleren je persoonlijke groei.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in