+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.

Teamleider Logistiek - 2 Ploegendienst 36K-51K Logistiek Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.000 p/m
  • Laptop, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Als Teamleider in de logistiek ben jij de motor achter het succes van het team. Je helpt teamleden beter te worden en zorgt dat alles soepel loopt. Je kijkt goed naar hoe het werk gaat en lost problemen op. Ook zorg je dat iedereen veilig werkt. Je werkt in verschillende diensten, met extra geld voor avonduren. Je krijgt een laptop en telefoon van het werk, en ze betalen mee aan je reiskosten. Plus, je hebt extra voordelen zoals geld voor extra vrije dagen, studiekosten of gezondheid. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Teamleider ben jij de drijvende kracht achter het behalen van klantverwachtingen. Jouw leiderschap stelt je in staat om teamleden individueel te coachen en hun prestaties nauwlettend te analyseren. Door deze aanpak optimaliseer je processen feilloos en identificeer je knelpunten.

Omschrijving

Als onderdeel van de essentiële verantwoordelijkheden binnen de rol van Logistiek Teamleider zijn de volgende taken en verantwoordelijkheden van belang:
  • Inzicht verkrijgen in efficiënt verlopende processen en het identificeren van knelpunten: De Logistiek Teamleider speelt een sleutelrol in het analyseren en begrijpen van lopende processen binnen het warehouse. Dit omvat het identificeren van efficiënt verlopende procedures en het proactief lokaliseren van knelpunten die mogelijk optimalisatie vereisen.
  • Registreren van het prestatieniveau van teamleden en zorgdragen voor passende trainingen: Het nauwkeurig vastleggen van individuele prestatieniveaus van teamleden is van groot belang. Hierbij hoort ook de verantwoordelijkheid om gerichte trainingen te organiseren en te implementeren om de vaardigheden en prestaties van het team te verbeteren.
  • Waarborgen van veiligheid op de werkvloer: Als bewaker van een veilige werkomgeving is de Logistiek Teamleider verantwoordelijk voor het implementeren en handhaven van veiligheidsnormen. Dit omvat het regelmatig uitvoeren van veiligheidscontroles en het nemen van preventieve maatregelen om risico's te minimaliseren.
  • Coachen van teamleden met aandacht voor hun ambities en ontwikkeling: Een cruciale taak is het bieden van effectieve coaching aan teamleden. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het behalen van resultaten, maar ook naar het ondersteunen van individuele ambities en persoonlijke ontwikkeling.
  • Voeren van verzuim/re-integratie, beoordelings- en functioneringsgesprekken: De Logistiek Teamleider speelt een rol in het beheer van personeelszaken, zoals het voeren van gesprekken over verzuim, re-integratie na afwezigheid, en het uitvoeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken om de prestaties van teamleden te evalueren en te stimuleren.
  • Inplannen van (trainings-)uren en bijhouden van urenregistratie en personeelsmutaties: Een nauwgezette planning van werkuren, trainingssessies en het bijhouden van urenregistratie en personeelsmutaties zijn integrale verantwoordelijkheden. Hierbij wordt gezorgd voor een efficiënte inzet van personeelsmiddelen en een overzichtelijke administratie.
Aanbod
  • Fulltime functie
  • Salaris tussen de €2800,- en €4000,- afhankelijk van ervaring en kennis
  • Werktijden in ploegen (tussen 06:00 en 00:00 uur)
  • Ploegentoeslag van 130% na 18:00 uur
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Reiskostenvergoeding
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk budget voor bijvoorbeeld extra vakantie-uren, maandelijkse bruto uitbetaling, studiekostenregeling, of vitaliteitsbudget


Gevraagd

De ideale kandidaat voor de rol van Logistiek Teamleider bezit een uitgebalanceerde combinatie van vaardigheden, ervaring en persoonlijke eigenschappen. Om te gedijen in deze functie, zou de succesvolle kandidaat:

*

Leidinggevende Ervaring:

* Ruime ervaring hebben in een leidinggevende rol binnen een (warehouse) logistieke omgeving.
* In staat zijn om een team te inspireren, te motiveren en effectief te leiden naar gemeenschappelijke doelen.

*

Analytisch Denkvermogen:

* Beschikken over sterke analytische vaardigheden om processen te doorgronden, efficiëntie te identificeren en knelpunten op te lossen.

*

Training en Ontwikkeling:

* In staat zijn om het prestatieniveau van teamleden te registreren en op basis hiervan passende trainingen te plannen en te implementeren.

*

Veiligheidsbewustzijn:

* Een sterk bewustzijn van en betrokkenheid bij veiligheidsnormen hebben, met de vaardigheid om een veilige werkomgeving te waarborgen.

*

Coaching en Teamontwikkeling:

* Effectieve coachingvaardigheden hebben, met aandacht voor de individuele ambities en ontwikkeling van teamleden.

Bedrijfsomschrijving

De beschreven entiteit is een toonaangevende logistieke dienstverlener die wereldwijd actief is. Deze organisatie heeft een indrukwekkende staat van dienst en wordt erkend als een van de grootste spelers in de logistieke sector. Ze hebben zich gevestigd als de nummer 1 in hun branche op wereldwijde schaal.
De organisatie biedt uitgebreide logistieke oplossingen en heeft een diverse dienstverlening, variërend van warehousing tot supply chain management. Ze hebben een aanzienlijke aanwezigheid op nationaal en internationaal niveau, en hun diensten omvatten het efficiënt beheren van de logistieke keten voor klanten in diverse sectoren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in