+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vianen (UT).

Teamleider Logistiek Vianen (UT)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Maak deel uit van een dynamisch team in de logistiek! Hier heerst een cultuur van vriendelijkheid en teamwork. Als Teamleider Logistiek help je het bedrijf groeien door bestellingen op tijd klaar te maken voor verzending. Je leidt een gemotiveerd team en zorgt voor kwaliteit en plezier op het werk. Je werkt van maandag tot vrijdag en soms op zondag. Dit is je kans om bij een snelgroeiend bedrijf te werken! Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Teamleider Logistiek

Maak kennis met onze dynamische opdrachtgever, een toonaangevende kracht in zowel de food- als non-foodsector gedurende meer dan 45 sprankelende jaren! De cultuur hier straalt servicegerichtheid uit en ademt vriendelijkheid en informele verbondenheid. We leggen de nadruk op veiligheid en naadloze communicatie, waardoor het een plek is waar je wilt zijn.

Wat staat jou te wachten als je de rol van fulltime Teamleider Logistiek omarmt? Een kans om mee te groeien met een bedrijf dat razendsnel uitbreidt dankzij zijn groeiende klantenkring en stijgende bestellingen. Samen met jouw gepassioneerde team zorg je ervoor dat elke order op tijd gereed staat voor verzending naar tevreden klanten.

Teamleider Logistiek, dat ben jij in deze rol! Jij bent de drijvende kracht achter het succes van jouw team en de afdeling. Als aanvoerder bewaak je logistieke KPI's, zoals het aantal orders dat per uur wordt verzameld. Jij garandeert topkwaliteit in leveringen en stuwt het enthousiasme en werkplezier van je team naar ongekende hoogten.

En nog beter, jij bent een betrokken leider die direct op de werkvloer staat, niet verstopt achter een bureau. Maandag tot vrijdag zijn jouw dagen, met een pittige wisseldienst op zondag van 16:00 tot 01:00 uur.

Ben jij de gedreven, fulltime Teamleider Logistiek waar wij naar op zoek zijn? Ben je flexibel en schrik je niet terug voor wisselende diensten? Laat deze kans niet schieten! Stuur je cv direct naar 030qselect of bel ons op 030-3076000 om je interesse te tonen. We kunnen niet wachten om jou in ons Teamleider Logistiek team te verwelkomen!


Functie eisen
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Flexibel inzetbaar
  • Direct
  • Leider met natuurlijk overwicht
Arbeidsvoorwaarden
  • GIL CAO
  • Salarisindicatie ligt tussen €600 en €800 bruto per week
  • Zicht op een vaste baan
  • Reiskosten 
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in