+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Teamleider logistiek Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FC Utrecht werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 3.250 p/m

Vacature in het kort

Ben je goed in het leiden van teams en hou je van logistiek werk? Dan is de rol van Teamleider Logistiek iets voor jou. Je werkt met een team van vijf mensen en zorgt dat alles op de locatie goed loopt. Je plant en coördineert het werk en zorgt dat de kwaliteit altijd hoog is. Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in recycling en biedt veel kansen om te groeien en je vaardigheden te ontwikkelen. Plus, ze hebben leuke extra s zoals bedrijfsfitness of een fietsplan. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de drijvende kracht achter elke logistieke operatie? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Ben jij de drijvende kracht achter elke logistieke operatie? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Als Teamleider Logistiek vervul je een leidinggevende rol die nauw verweven is met operationele taken, vooral met betrekking tot het terreingebruik en de manoeuvrering van voertuigen. Je geeft leiding aan een team van vijf personeelsleden, bestaande uit drie shovelmachinisten die in ploegendienst werken, een kraanmachinist en een heftruckchauffeur. Samen met dit team ben je verantwoordelijk voor het soepel verlopen van alle logistieke activiteiten op de locatie. Je hoofdverantwoordelijkheden omvatten het plannen en coördineren van zowel de aanvoer naar eigen vestigingen als de afvoer van binnenlandse stromen. Je geeft leiding aan de logistieke operaties op de werf en voert regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat alle processen aan de gestelde normen voldoen. Een ander essentieel onderdeel van je takenpakket is het onderhouden van communicatie met de weegbrug om de doorstroom van goederen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hierbij houd je niet alleen toezicht op de kwantiteit, maar ook op de kwaliteit van zowel de inkomende als uitgaande stromen. Met jouw organisatorische vaardigheden en aandacht voor detail is dit geen probleem!


Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is specialist in materiaalrecycling en focust zich op de gehele totaalafhandeling. Door hun positie als marktleider en ruim 100 jaar ervaring slaagt deze organisatie er elke keer weer in om producten met groot succes te leveren. Dit succes rust niet alleen op geavanceerde machines en technologie, maar ook op de medewerkers. Deze krijgen de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen, hun ambities na te streven en een echte impact te maken in een dynamische en stimulerende werkomgeving. Past deze vacature helemaal bij jou? Solliciteer dan snel!


Wat wij bieden
  • Uitstekend salaris o.b.v. kennis en ervaring;
  • 27 vakantiedagen;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness of een fietsplan.
Wat wij vragen
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het werken op een shovel, kraan en heftruck;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Affiniteit met techniek en metalen.
Overige informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in