+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.

Teamleider Logistiek A-merk Peoplemanager & Analyse Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Teamleider Logistiek; je stuurt het gehele dagelijkse logistieke proces aan. Je treedt op als peoplemanager voor de medewerkers Logistiek in jouw team. Je zorgt ervoor dat het complete en gemotiveerde team van medewerkers Logistiek in een veilige werkomgeving hun werk kunnen doen. Gezien de duidelijke pieken in drukte, heb je een flexibele schil waarbij je gebruik maakt van flexkrachten. Ook stuur je aan & bij aan de hand van cijfers. Je gebruikt daarbij de verschillende reports/ analyses die je vanuit Excel draait. Om je baan succesvol uit te kunnen oefenen, onderhoud je verschillende contacten. Denk aan; medewerkers Logistiek, collega’s Teamleider Logistiek, Inhouse uitzendbureau, Voorraadplanner, Customer Service, Warehousemanager, etc. Je voorziet ‘uitdagingen’ en doet er alles aan om deze te voorkomen. Natuurlijk los je problemen/ schade op als zij zich alsnog voordoen. Als Teamleider Logistiek heb je dus een allround management functie en houd je deadlines en kwaliteit in de gaten.

Gevraagd

Teamleider Logistiek; je hebt een HBO werk- en denkniveau en enige ervaring als Teamleider Logistiek in een Warehouse. Je bent dus op de hoogte van de werkprocessen binnen deze omgeving. Naast jouw peoplemanagement skills beschik je over uitstekende analytische vaardigheden. Je stuurt graag aan & bij op basis van cijfers. Ook weet je als geen ander jouw team van medewerkers Logistiek mee te nemen in jouw doelstellingen. Je bent mensgericht, eerlijk, een motivator en klant- en resultaatgericht. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlandse als Engelse taal. Bovenal voel je je thuis in een familiaire werkomgeving met internationale focus/ ambitie!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Teamleider Logistiek; een vaste allround management baan in een echt dynamische werkomgeving. Door de seizoensinvloeden, zijn er duidelijke pieken. Al jouw expertise kan je inzetten in deze veranderingsgezinde omgeving. Zij biedt een passend salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding, van circa € 2.600 ,-  tot € 3.000 ,- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Tevens worden er moderne secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Teamleider Logistiek werk je in een groeiend internationaal MKB bedrijf. Een A-merk met ambitieuze, internationale doelstellingen. De bedrijfscultuur van deze organisatie kan het best omschreven worden als hands-on, direct, betrokken, no nonsens en resultaatgericht. Je werkt samen in een team van 3 Teamleiders dat verder wordt uitgebreid en rapporteert direct aan de Warehouse Manager. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in