+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Logistiek Teamleider Orderpicken Sligro Eindhoven Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Sligro Eindhoven

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 2.700 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je zowel achter de schermen als met klanten. Je leidt een team van Orderpickers in een grote zelfbedieningsgroothandel. Hier help je bij het verzamelen van bestellingen, die soms direct naar klanten gaan. Je team zorgt dat alles op tijd klaarstaat. Het is een afwisselende rol waarin je veel contact hebt met verschillende mensen. Je werkt in een team en helpt elkaar om het werk goed te doen. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Een veelzijdige rol, achter én voor de schermen! Tijdens het aansturen van je team Orderpickers kom je ook onze klanten tegen tijdens je werk. Want als Logistiek Logistiek Teamleider Orderpicken ga je in onze zelfbedieningsgroothandel aan de slag in plaats van in het magazijn van onze bezorgservice. Onze zelfbedieningsgroothandel in Eindhoven is een van de grootste vestigingen in Nederland. Wij ontvangen hier niet alleen dagelijks vele klanten die ons bezoeken vanwege ons uitgebreide assortiment aan food- en food-gerelateerde producten. Vanuit deze vestiging ondersteunen we ook onze bezorgservices in Maastricht, Venray en Breda. Vanuit de bezorgservices leveren we iedere dag allerlei bestellingen vanuit voorraad aan onze klanten. Maar voor specifieke orders kloppen deze bezorgservices aan bij onze zelfbedieningsgroothandel. Voor hen picken we deze orders rechtstreeks vanuit onze winkelvoorraad. Bovendien zetten we als het nodig is ook bestellingen klaar om die rechtstreeks bij de klant te bezorgen. Als Logistiek Teamleider Orderpicken stuur je een team van vijf Orderpickers en een wisselend aantal Hulpkrachten aan dat dit iedere dag weer voor elkaar krijgt.

Gevraagd

Samengevat zijn jouw taken als Logistiek Teamleider Orderpicken: in de gaten houden van de kwaliteit van het proces en de productiviteit van je team Orderpickers. Je geeft hierbij coachend leiding aan zowel de vaste medewerkers als de hulpkrachten; zorgen voor een goede administratieve verwerking: orders plannen en afmelden en het bijhouden van het elektronisch bestelsysteem; ondersteunen van je collega’s met het verzamelen en klaarzetten van de orders. Je werkt van maandag t/m vrijdag, waarbij je standaard minimaal één dag van 16:00 tot 24:00 werkt. De andere dagen werk je in overleg tussen werktijden van 11:00 tot 24:00, zodat je beide ploegen sturing kan geven. In overleg werk je op een zondag of in een dienst van 07:00 tot 16:00.

Aanbod

✅ Veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij het aansturen van je team ✅ Werkrooster in de middag-/avonduren, inclusief toeslagen vanaf 19:00 ✅ Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen Sligro ✅ Aantrekkelijke extra’s, zoals een goed pensioen, korting op verschillende verzekeringen en op leuke uitjes ✅ Gratis avondmaaltijd en korting op je aankopen bij Sligro!

Uren

36 uur
36 uur per week

Salaris

€ 2.700 p/m
De salarisindicatie ligt op €2.700,- bruto per maand (exclusief toeslagen vanaf 19:00) en er is uitloop mogelijk mits het instapniveau ons hiervan overtuigd.

De werktijden liggen in de Tussen- en Avonddienst, waarin je in de basis van maandag t/m vrijdag werkt en in overleg op een zondag van 07:00 tot 16:00.
De normale werktijden liggen in overleg tussen 11:00 tot 24:00, waarbij je minimaal één dag van 16:00 tot 24:00 moet werken

Bedrijfsomschrijving

Over Sligro
Sligro is onderdeel van Sligro Food Group en bestaat uit zelfbedieningsvestigingen en bezorgservicevestigingen. Sligro gaat voor een duurzame relatie met zijn klanten. Daarom vinden wij betrouwbaarheid, nuchterheid en alertheid belangrijke waarden.

Samen met onze klanten hebben wij één belangrijke passie: goed en eerlijk eten. Sligro Food Group is niet voor niets de grootste foodservice leverancier van Nederland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in