+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Schilder Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Ons schildersbedrijf in West-Brabant zoekt een ervaren schilder voor vastgoedonderhoud. Je werkt aan mooie projecten en maakt klanten blij met jouw werk. Je kunt zelfstandig en in een team werken. Als je bij ons komt, kun je kiezen hoe vaak je betaald krijgt. Ook mag je meedenken over je pensioen. Als we goed samenwerken, is er kans op een vast contract. We hebben leuke extra s, zoals sparen voor weekendjes weg. En we organiseren gezellige barbecues en borrels. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ons schildersbedrijf opereert door heel West-Brabant, met een speciale nadruk op vastgoedonderhoud. Als schilder benut je jouw expertise om klanten tevreden te stellen met duurzame en strakke resultaten.


Ben jij het?

We zoeken een ervaren en gedreven (allround) schilder die zowel zelfstandig als in teamverband uitblinkt. Duidelijke en prettige communicatie met zowel klanten als collega's is voor jou vanzelfsprekend. Een rijbewijs is vereist.


Wat wij bieden

Op basis van jouw ervaring wordt een salaris vastgesteld tussen €2.700,- en €3.300,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Daarnaast heb je inspraak in de pensioensregeling die het beste bij jou past. Bij een succesvolle samenwerking ligt een vast contract in het verschiet. We blijven graag op de hoogte van jouw voortgang en tevredenheid op de werkplek, zodat we passende leermogelijkheden kunnen bieden en ervoor kunnen zorgen dat je met plezier blijft werken. Met ons puntensysteem spaar je bij elk gewerkt uur voor leuke extra's, zoals weekendjes weg en gereedschappen. En natuurlijk kijken wij, samen met al jouw collega's, uit naar onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Al meer dan 50 jaar bieden wij als erkend schildersbedrijf onze diensten aan op het gebied van schilderwerk, behang- en glaswerk, houtrotreparaties en bouwkundig onderhoud, zowel in West-Brabant als in delen van België. Neem snel contact met ons op om je bij ons team aan te sluiten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in