+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogerheide.
Laad meer vacatures

Schilder Hoogerheide

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Toe aan een nieuwe uitdaging als schilder? Bij ons vind je de perfecte plek om te werken, of je nu al veel ervaring hebt of net begint. We zoeken schilders voor verschillende taken, van voorbereiding tot het afmaken van projecten. Je kunt kiezen hoe vaak je betaald wilt worden en welk pensioenplan het beste bij je past. Ook krijg je de kans om cursussen te volgen en punten te verdienen voor leuke extra s.amen met collega's geniet je van zomerbarbecues en winterborrels. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je toe aan een volgende stap als schilder in West-Brabant? Werk via ons bij een opdrachtgever in jouw buurt. Of je nu particuliere woningen laat stralen of deel uitmaakt van een team voor grote projecten, wij vinden de juiste plek waar jouw talenten tot hun recht komen. Je taken variëren van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Geef ons aan waar je goed in bent, en wij vinden de perfecte match voor jou als schilder.


Ben jij het?

Je bent een ervaren schilder die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Zelfs als je weinig of geen ervaring hebt, bieden wij mogelijkheden voor jou! Een redelijke beheersing van het Nederlands, een rijbewijs B en een VCA-certificaat zijn vereist. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, helpen we je kosteloos via Faber om deze te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Afhankelijk van jouw kennis, ervaring en vaardigheden als schilder stellen we een passend salaris vast tussen €2.600,- en €3.300,-. Je hebt de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling, en ook kun je zelf de pensioensregeling kiezen die het beste bij je past. Ons doel is dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je met plezier zult werken, dus een vast contract behoort tot de mogelijkheden bij goed functioneren. Als schilder bij Faber ben je meerdere keren per jaar welkom op onze locatie voor cursussen om jezelf verder te ontwikkelen. Met ons spaarsysteem verdien je punten met elk gewerkt uur, die je kunt inwisselen voor gereedschappen, cadeaus en zelfs complete weekendjes weg! Ook kijken wij, samen met jouw Fabercollega’s, uit naar jouw aanwezigheid op onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrels.


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber ga je aan de slag bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en projecten heeft in jouw buurt. We zijn elke dag bereikbaar voor jou, zodat we er samen voor zorgen dat je met plezier en zelfvertrouwen aan het werk bent. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in