+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dinteloord.
Laad meer vacatures

Schilder Dinteloord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder? Werk in je eigen regio, kies tussen verschillende soorten projecten. We zoeken de beste plek voor jou, gebaseerd op wat je kunt. Of je veel of weinig ervaring hebt, er is altijd een kans. Je kunt ook je VCA-certificaat gratis halen. Je salaris hangt af van wat je kunt, met kans op een vast contract. Bij ons spaar je punten voor leuke cadeaus en uitjes. Ook hebben we jaarlijkse evenementen zoals een barbecue. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als schilder in West-Brabant? Bij ons kun je aan de slag in je eigen regio bij een opdrachtgever die goed bij je past. Of je nu de voorkeur geeft aan particuliere opdrachten of liever werkt aan grootschalige projecten, bij ons wordt er altijd op een nette en verantwoordelijke manier gewerkt. Als schilder bestaat je takenpakket uit voorbereidend werk, gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. We vinden de perfecte werkplek voor jou op basis van je ervaring en vaardigheden.


Ben jij het?

Je bent een ervaren schilder die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Ook als je weinig of geen ervaring hebt, zijn er mogelijkheden voor jou! Het is belangrijk dat je jezelf redelijk kunt uitdrukken in het Nederlands en in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Indien nodig bieden wij de mogelijkheid om kosteloos via Faber je VCA-certificaat te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen met jou bekijken we een passend salaris op basis van je ervaring en vaardigheden als schilder. Denk aan een bruto maandsalaris tussen de €2.600,- en €3.300,- dat wekelijks of maandelijks wordt uitbetaald. Je bouwt pensioen op volgens de regeling die het beste bij jou past en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. We streven ernaar om jou zo snel mogelijk bij een opdrachtgever te plaatsen waar je met plezier kunt werken. Bovendien verdien je met elk gewerkt uur punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. We zien je ook graag bij onze jaarlijkse barbecue, borrels en de kosteloze cursussen die wij aanbieden!


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber kom je terecht bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en projecten heeft in jouw buurt. We zijn elke dag bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zelfvertrouwen aan het werk blijft. Aarzel niet om snel contact met ons op te nemen en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in