+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Prinsenbeek.
Laad meer vacatures

Schilder Prinsenbeek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder? Werk aan mooie projecten in West-Brabant die bij jou passen. Of je nu liever zelfstandig werkt of in een team, er is plek voor iedereen. Je doet verschillende schildertaken, van voorbereiding tot afwerking. Je salaris hangt af van wat je kunt, met kans op een vast contract. Spaar punten voor leuke extra s zoals gereedschap en uitjes. Ook zijn er gezellige evenementen zoals een jaarlijkse barbecue. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je klaar voor de volgende stap in je schilderscarrière in West-Brabant? Werk samen met een lokale opdrachtgever die perfect bij je past. Of je nu de voorkeur geeft aan particuliere klussen of liever betrokken bent bij grootschalige projecten, je levert altijd professioneel en verantwoordelijk werk. Als schilder voer je diverse taken uit, van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, behangen en zelfs glaszetten. Op basis van jouw ervaring en vaardigheden vinden we de ideale werkplek voor jou.


Ben jij het?

We verwelkomen schilders van alle niveaus. Of je nu zelfstandig wilt werken of wilt samenwerken met andere schilders om je vaardigheden te verbeteren, bij ons ben je welkom. Het hebben van een rijbewijs B, eigen vervoer en redelijke beheersing van het Nederlands vergroten je inzetbaarheid. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, helpen we je deze kosteloos te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen stellen we een passend salaris vast op basis van jouw ervaring en vaardigheden als schilder. Denk aan een bruto maandsalaris tussen de €2.600,- en €3.300,- met wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je hebt flexibele mogelijkheden voor pensioenopbouw en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. Met ons spaarsysteem verdien je punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. Bovendien ben je van harte welkom op onze jaarlijkse barbecue, borrels en gratis cursussen!


Waar jij werkt

Bij Faber werk je aan de meest prachtige projecten in je eigen omgeving. We zorgen ervoor dat je elke dag met plezier en vertrouwen naar je werk gaat. We zijn altijd beschikbaar voor vragen en zorgen, en volgen nauwlettend je voortgang. Neem contact met ons op om samen alle mogelijkheden te verkennen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in