+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Schilder Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je als schilder en doe je meer dan alleen schilderen. Je repareert ook hout en beton. Je werkt vooral aan huizen en praat veel met de mensen die daar wonen. Als je goed werkt, kun je later misschien een team leiden. Je krijgt een goed salaris en kunt kiezen hoe vaak je betaald wilt worden. Ook spaar je punten die je kunt inruilen voor leuke dingen. Het bedrijf organiseert vaak leuke dingen zoals barbecues. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van schilderwerk en onderhoud voor diverse woningcorporaties volgens een resultaatgerichte samenwerking (RGS). Met jouw inzet zorg je ervoor dat de afgesproken resultaten worden behaald. Naast regulier schilderwerk ben je ook belast met hout- en betonreparaties. Voornamelijk werk je aan woningen, waarbij je direct in contact staat met bewoners. Bovendien biedt deze rol mogelijkheden om door te groeien naar een leidinggevende functie!


Ben jij het?

Je beschikt over een mbo-diploma als (allround) schilder of relevante werkervaring in dit vakgebied. Kennis van verschillende schildertechnieken, resultaatgerichte samenwerking en milieu- en veiligheidsvoorschriften is van groot belang. Werken op hoogte en basiskennis van computerwerk en houtsanering vormen voor jou geen uitdaging. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden om helder te kunnen communiceren met bewoners en collega's.


Wat wij bieden

Als allround schilder ontvang je, afhankelijk van je ervaring, een salaris tussen €2.700,- en €3.300,- bruto per maand. Je hebt de flexibiliteit om te kiezen tussen wekelijkse of vierwekelijkse betaling, en ook je pensioensregeling is maatwerk. Bij een succesvolle samenwerking kun je al snel uitzien naar een vast contract. Bij Faber houden we regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en bieden we mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Met ons beloningssysteem verdien je bij ieder gewerkt uur punten die je kunt inruilen voor leuke uitjes, cadeaus en gereedschappen. Bovendien ben je van harte welkom op onze gezellige barbecues en borrels om bij te praten met collega's.


Waar jij werkt

Je gaat aan de slag bij een bedrijf gespecialiseerd in vastgoedonderhoud voor woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en monumentenbeheerders. Samenwerking, teamgeest en passie staan hier hoog in het vaandel. Zie jij jezelf als schilder groeien binnen deze inspirerende werkomgeving? Neem dan direct contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in