+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Klundert.
Laad meer vacatures

Schilder Klundert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons ga je aan de slag als schilder, op een plek die echt bij jou past. Of je nu houdt van schilderen bij mensen thuis of op grote bouwprojecten, wij vinden de juiste plek voor jou. Je gaat verschillende schildertaken doen, zoals gronden en aflakken. We bieden je een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook kun je gratis cursussen volgen om beter te worden in je werk. Plus, je verdient punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, en we hebben gezellige evenementen zoals een barbecue en kerstborrel. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

We plaatsen je bij een opdrachtgever in West-Brabant die perfect bij jou past. Of je nu het liefst bij particulieren thuis schildert of op grotere bouwprojecten werkt, wij vinden een werkplek waar jouw talenten als schilder tot hun recht komen. Afhankelijk van jouw vaardigheden ga je aan de slag met taken zoals gronden, aflakken, hout- of betonreparatie, behangen en/of glaszetten.


Ben jij het?

Op basis van jouw ervaring als schilder gaan we een plek zoeken waar je eventueel de juiste begeleiding krijgt, of je gaat meteen zelfstandig aan de slag met de ervaring die je al hebt opgebouwd als schilder. Het bezit van een rijbewijs B en een redelijke beheersing van de Nederlandse taal maken jou makkelijker inzetbaar. Verder is het belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA-certificaat of ervoor openstaat om deze kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw vaardigheden en ervaring als schilder stellen we een salaris voor je vast, ergens tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met de keuze tussen een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je gaat pensioen opbouwen via een pensioensregeling naar eigen keuze en bij goed functioneren kun jij al snel uitkijken naar een vast contract. We willen dat jij zo snel mogelijk aan de slag gaat bij een passende opdrachtgever waar jij jarenlang met plezier blijft werken. Daarnaast ben je meerdere keren per jaar van harte welkom om kosteloos bij ons een cursus te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verzamel je met elke werkdag punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, variërend van de nieuwste gereedschappen tot complete weekendjes weg! Bovendien kijken wij, samen met jouw Fabercollega's, uit naar jouw aanwezigheid op de jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Bij Faber ga je als schilder aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! We vinden voor jou een werkplek die perfect bij jou past, zodat jij iedere dag met plezier en zelfvertrouwen naar je werk gaat. We zijn iedere dag bereikbaar voor al jouw vragen en zorgen, zodat we op de hoogte blijven van jouw voortgangen en ervoor zorgen dat jij je altijd goed voelt op je werk. Neem contact met ons op om samen alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in