+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zundert.
Laad meer vacatures

Schilder Zundert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij zoeken schilders voor verschillende projecten. Of je nu graag bij mensen thuis schildert of op grote bouwplaatsen werkt, wij vinden de juiste plek voor jou. Je gaat aan de slag met verschillende taken zoals gronden, aflakken en behangen. Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt, kun je bij ons beginnen. We bieden een goed salaris en de kans op een vast contract. Plus, je kunt gratis cursussen volgen om beter te worden in je werk. Je verdient ook punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

We plaatsen je bij een opdrachtgever in West-Brabant die perfect bij je past. Of je nu het liefst bij particulieren thuis schildert of liever op grotere bouwprojecten staat, we vinden een werkplek waar jouw talenten als schilder tot hun recht komen. Afhankelijk van je vaardigheden ga je aan de slag met taken zoals gronden, aflakken, hout- of betonreparatie, behangen en/of glaszetten.


Ben jij het?

Je bent een schilder met enige ervaring in het vakgebied. Je hebt de kennis om zelfstandig te werken, maar werkt ook graag samen met collega's aan grotere projecten. Ook als je nog weinig of geen ervaring hebt, ben je bij ons welkom! Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal redelijk beheerst en in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Indien nodig kun je kosteloos via Faber het VCA-certificaat behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van je vaardigheden en ervaring als schilder stellen we een salaris voor je vast, tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen via de pensioensregeling van jouw keuze, en bij goed functioneren kun je al snel uitkijken naar een vast contract. We willen dat je zo snel mogelijk aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je jarenlang met plezier zult werken. Daarnaast ben je meerdere keren per jaar van harte welkom om kosteloos een cursus bij ons te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verdien je met elke werkdag punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, van gereedschappen tot complete weekendjes weg! Bovendien kijken wij, samen met je Fabercollega's, uit naar je aanwezigheid op onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber ga je aan de slag bij een opdrachtgever die perfect bij je past en projecten heeft in jouw buurt. We zijn elke dag bereikbaar, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je iedere dag met plezier en zelfvertrouwen aan het werk bent. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die we voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in