+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Schilder Teamleider Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als teamleider in ons bedrijf, werk je samen met een team om doelen te bereiken. Je leidt, coacht en helpt je collega's. Je werkt ook mee in het schilderen en repareren van hout en beton. We bieden een goed salaris en de kans op een vast contract. Als je bij ons werkt, maak je deel uit van de Faberfamilie. Hier krijg je veel extra's zoals cursussen, sociale evenementen en een spaarsysteem voor leuke dingen.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als teamleider ben jij verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken resultaten samen met je team. Je geeft leiding, coacht je collega's en stuurt bij waar nodig. Tevens ben je nauw betrokken bij het optimaliseren van processen en draag je actief bij aan de uitvoering van de werkzaamheden, zowel in het schilderwerk als bij hout- en betonreparaties.


Ben jij het?

Je hebt ervaring als allround schilder en bij voorkeur ook als teamleider. Kennis van schildertechnieken en relevante wet- en regelgeving is essentieel. Uitstekende communicatieve vaardigheden en effectieve samenwerking met klanten, bewoners en collega's zijn vanzelfsprekend. Daarnaast beschik je over basiskennis van computerwerk en een geldig rijbewijs.


Wat wij bieden

Op basis van je ervaring als schilder en leidinggevende wordt een passend salaris vastgesteld, dat wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Je hebt keuzevrijheid in je pensioensregeling. Bij een succesvolle samenwerking behoort een vast contract tot de mogelijkheden. Als onderdeel van de Faberfamilie profiteer je van diverse voordelen, waaronder cursusmogelijkheden, sociale evenementen zoals barbecues en borrels, persoonlijke ondersteuning en ons spaarsysteem waarmee je punten verzamelt voor leuke uitjes, cadeaus en gereedschappen.


Waar jij werkt

Je komt te werken bij een bedrijf gespecialiseerd in vastgoedonderhoud voor woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en monumentenbeheer. Ben je geïnteresseerd om als teamleider aan de slag te gaan binnen deze omgeving? Neem dan snel contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in