+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.

Teamleider Verpleegkundige – Complexe zorg GGZ / Ouderenzorg Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Lekz

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.343 - € 4.927 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wil jij vanuit je christelijke identiteit jouw leidinggevende vaardigheden inzetten? Zorg jij als Teamleider dat een kwetsbare, complexe doelgroep van ouderen nog steeds de liefdevolle zorg krijgen die zij verdienen?
  • regio Dordrecht;
  • 28 – 36 uren per week.
Wat ga je doen?
In deze functie ga je aan de slag als teammanager bij een specialistisch verpleeghuis waar zorg wordt geboden aan een bijzondere en complexe doelgroep. Als Teammanager / Teamleider ligt de nadruk op het coachen en aansturen van medewerkers. Je bent zichtbaar aanwezig op de afdeling om een verbinding met de teams te creëren. Jij helpt medewerkers in hun ontwikkeling door het geven van gerichte feedback. Je zorgt voor een goede bezetting op de afdeling, zowel kwantitatief als kwalitatief, zodat de medewerkers hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast lever je een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van zorg, beleidsontwikkeling en innovatie van de afdeling. In dit zorgcentrum wordt zorg en behandeling geboden aan circa 75 bewoners. De zorgvraag van de bewoners kenmerkt zich door multi-problematiek, bestaande uit somatische zorgvragen in combinatie met psychiatrische- en verslavingsproblemen. Geen makkelijke doelgroep, maar een team van betrokken professionals levert vanuit een intrinsieke gedrevenheid en liefde dagelijks de zorg die deze bewoners verdienen. Als Teammanager ben je verantwoordelijk bent voor het creëren van een optimaal leefklimaat en een prettige woon- en werkomgeving op de zorgafdeling. Je geeft leiding aan een team van ongeveer 25 collega’s, bestaande uit huiskamermedewerkers, helpenden, verzorgenden IG en Verpleegkundigen. In deze functie werk je nauw samen met twee collega teammanagers en de locatiemanager.

Over de organisatie
Deze landelijk werkende organisatie is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving. Op de zorglocatie waar nu een teamleider wordt gezocht wonen 75 kwetsbare bewoners die zonder hulp waarschijnlijk op straat terecht zouden komen. In deze beschermde woonvorm krijgen ze een eigen kamer en er is 24 uur per dag verzorging en begeleiding aanwezig. De focus is op geborgenheid, vertrouwdheid, veiligheid, herkenbaarheid en huiselijkheid. Deze organisatie heeft verspreid over het land meerdere zorglocaties waar specialistische zorg aan ouderen wordt geboden, waaronder de locatie waar nu een teammanager wordt gezocht. Vanuit een christelijke motivatie verleent deze organisatie landelijk hulp aan hen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding.

Arbeidsvoorwaarden vacature Teamleider Verpleegkundige - Complexe zorg GGZ / Ouderenzorg:
  • een baan waarmee je echt iets betekent voor de maatschappij en in het bijzonder kwetsbaren in de samenleving;
  • een jaarcontract met de intentie om deze bij goed functioneren om te zetten naar onbepaalde tijd;
  • salaris valt binnen een schaal die loopt van € 3.343,- tot € 4.927,- per maand bij een 36-urige werkweek;
  • volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist, een fietsregeling met extra reiskostenvergoeding als je gaat fietsen of een kilometervergoeding;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden: eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar, vakantietoeslag van 8% per jaar, pensioen en fietsregeling;
  • ruimte voor training, scholing en ontwikkeling.
Functie eisen vacature Teammanager / Teamleider Verpleeghuis - Complexe zorg GGZ / Ouderenzorg:
We zijn op zoek naar een betrokken verpleegkundige met leidinggevende kwaliteiten. Je hebt een evenwichtige persoonlijkheid en weet mensen in hun kracht te zetten. Daarnaast voldoe je aan de volgende kenmerken:
  • afgeronde opleiding hbo-verpleegkunde;
  • aanvullende managementopleiding is een pré;
  • je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur (deels) als leidinggevende;
  • jij beschikt over leidinggevende en coachende vaardigheden;
  • je hebt kennis en affiniteit met Ouderenzorg; psychiatrie, psychogeriatrie en/of de wet Zorg en Dwang;
  • jij bent een betrokken christen voor wie het geloof een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven.
Waarom via Lekz?
Lekz kenmerkt zich door begeleiding gedurende het hele voortraject. Maar óók na je aanstelling. Samen kijken we naar mogelijkheden voor jouw toekomst! Lekz staat voor een persoonlijke aanpak. Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past. Die persoonlijke interesse, maakt Lekz tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau voor de zorgsector. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn! Lekz werkt landelijk en is gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers binnen de gezondheidszorg, van Verpleegkundige tot Locatiemanager, van Arts tot Behandelaar. Wij bemiddelen zowel voor vaste functies als tijdelijke opdrachten. Met kennis van zaken en vakmanschap weten we de vraag van een organisatie en het aanbod van kandidaten uitstekend bij elkaar te brengen.

Solliciteren:
Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen?
  • Stap 1: solliciteer zo snel mogelijk.
    • Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie -> via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 06-22841189.
    • Of klik HIER om mobiel via Whatsapp te solliciteren (dit telefoonnummer is niet voor vragen of bellen)
  • Stap 2: Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
We gaan graag met je in gesprek! Dit kan ook via beeldbellen op een moment dat het jou uitkomt. Uiterlijk 7 juni 2024 sluit de procedure, maar bij voldoende geschikte kandidaten kan de vacature eerder gesloten worden. Voor meer vacatures in deze regio, klik hier!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in