+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Teamleider Sociaal Domein Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Matchpartner

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.997 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Teamleider Sociaal Domein ben je de drijvende kracht achter een team dat zich inzet voor het welzijn van anderen. Je leidt, motiveert en ondersteunt hen bij het leveren van hoogwaardige sociale diensten. Jouw rol omvat niet alleen het bevorderen van innovatie en het ontwikkelen van nieuwe benaderingen, maar ook het samenwerken met lokale partners om blijvende positieve veranderingen in onze gemeenschap te realiseren. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een inspirerende leider met een passie voor het welzijn van anderen? Dan is deze functie wat voor jou!

Als Teamleider Sociaal Domein geef je leiding aan een team van mensen die anderen graag helpen. Je zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en dat we goede hulp kunnen bieden aan mensen die het nodig hebben. Je leidt, motiveert en ondersteunt hen bij het leveren van hoogwaardige sociale diensten. 

Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het leiden en ondersteunen van ons team, maar ook voor het bevorderen van innovatie en het ontwikkelen van nieuwe benaderingen om de sociale behoeften van onze gemeenschap aan te pakken. Door samen te werken met lokale partners en belanghebbenden streven we naar creatieve oplossingen en positieve veranderingen die een blijvende impact hebben op het leven van mensen in onze omgeving.

Wat ga je doen? 

  • Leid een team van enthousiaste professionals en stimuleer een cultuur van samenwerking, empowerment en continue groei.
  • Bij veel verschillende gemeenten en ketenpartners jouw kennis en kunde inzetten.
  • Verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het HR-beleid. Hieronder valt o.a. het voeren van de HR-gesprekken, selectie van nieuwe medewerkers, de begeleiding bij ziekteverzuim en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.
  • Plannen en regelen van dingen om te helpen met belangrijke zaken in onze buurt, zoals huisvesting, werk, gezondheid en onderwijs.


Gevraagd

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende in een politiek-bestuurlijke omgeving.
  • Ervaring als leidinggevende binnen Beleidsteams binnen een Gemeente.


Aanbod

  • Een salaris tot € 5997,- (afhankelijk van ervaring)
  • Reiskostenvergoeding
  • Via Matchpartner krijg je de kans om aan verschillende projecten te werken;
  • Optie op verlenging of vast contract zeer aannemelijk;


Bedrijfsomschrijving

Als teamleider bij deze gemeente in Noord-Brabant werk je in een organisatie die zich inzet voor de dienstverlening aan onze inwoners en bedrijven. We zijn een van de grootste gemeenten in Noord-Brabant en werken met zo'n 900 collega's voor en met ruim 100.000 inwoners. We zijn gericht op ontwikkeling en streven naar een organisatie die wendbaar en flexibel is, in verbinding met onze inwoners en partners. We werken steeds vaker vanuit opgaves om in te spelen op de snel veranderende samenleving.Jouw rol als teamleider en integraal manager is hierbij cruciaal, vooral omdat we werken met een jong en dynamisch team. We kijken constant naar manieren om ons sociale domein te organiseren en aan te sturen, met oog voor de toekomst en de waardevolle bijdragen van elk teamlid.Wij hebben oog voor jou persoonlijk als kandidaat. Wat zijn je wensen, wat is je situatie nu en zijn er nog verbeterpunten? Wij kijken verder dan je CV, kortom: jij als kandidaat staat centraal! Wij zorgen ervoor dat je met een positief gevoel naar je nieuwe baan gaatMatchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat. Wij vinden gezelligheid en een klik ook erg belangrijk, dus ook af en toe gezellig koffie drinken en samen sparren met je vaste contactpersoon over je loopbaan. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in