+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Halsteren.
Laad meer vacatures

Schilder Halsteren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder? Werk aan verschillende projecten, van huizen tot grote projecten. Laat je vaardigheden zien en wij vinden de perfecte plek voor jou. Zelfstandig of in een team, ervaring is niet altijd nodig. Je krijgt een goed salaris, bouwt pensioen op en maakt kans op een vast contract. Plus, punten sparen voor leuke extra's, gratis cursussen en leuke bedrijfsuitjes. Kom bij ons werken en groei in je vak! Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Sta je te popelen voor een nieuwe uitdaging als schilder in West-Brabant? Bij ons ga je aan de slag bij een opdrachtgever in jouw regio. Of je nu de voorkeur geeft aan het laten stralen van particuliere woningen of liever deel uitmaakt van een team voor grootschalige projecten, wij zoeken de perfecte match waar jouw vaardigheden tot hun recht komen. Je taken variëren van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Jij vertelt ons wat je kunt en wij vinden de ideale plek voor jou als schilder.


Ben jij het?

We zijn op zoek naar een ervaren schilder die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Maar zelfs als je weinig of geen ervaring hebt, hebben we mogelijkheden voor jou! Je hebt een redelijke beheersing van de Nederlandse taal en beschikt over een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, kun je deze kosteloos via Faber behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Je wordt beloond met een salaris dat past bij jouw kennis, vaardigheden en ervaring als schilder, met een bruto maandbedrag tussen €2.600,- en €3.300,- en de keuze tussen een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die bij jou past en bij goed functioneren kun je snel een vast contract verwachten. Bovendien spaar je met elk gewerkt uur punten voor gereedschappen, cadeaus en uitjes! Je kunt elk jaar kosteloos meerdere cursussen volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen, en we zien je graag bij onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Bij Faber gaan we op zoek naar een werkplek voor jou als schilder waar je jarenlang met plezier kunt werken aan projecten die bij jou passen. We blijven regelmatig contact houden om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. We staan elke dag klaar om al je vragen en zorgen te beantwoorden. We willen graag samen met jou alle mogelijkheden ontdekken die we hebben voor jou als schilder, dus neem snel contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in