+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.
Laad meer vacatures

Schilder Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als ervaren schilder krijg je de kans om aan verschillende projecten te werken. Je brengt met jouw vakmanschap gebouwen weer tot leven. Je komt te werken bij een bedrijf dat hoogwaardig schilderwerk levert. Naast een goed salaris, bieden we de mogelijkheid om pensioen op te bouwen en cursussen te volgen. Ook spaar je punten die je kunt inwisselen voor leuke cadeaus. We organiseren regelmatig gezellige evenementen zoals een barbecue en kerstborrel. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als ervaren schilder krijg je de kans om diverse projecten in de regio van Den Goes aan te pakken. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in schilderwerk, glaswerk, wandafwerking en onderhoud. Met jouw vakbekwaamheid breng je gebouwen weer tot leven.


Ben jij het?

Als ervaren schilder breng je aanzienlijke expertise mee. Het is een pluspunt als je allround vaardigheden hebt, zoals kennis van glaszetten. Je bent verantwoordelijk en hebt sterke communicatieve vaardigheden. Het bezit van een rijbewijs B en een VCA-certificaat is sterk gewenst. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, kun je dit via ons behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen stellen we jouw salaris vast op basis van jouw kennis en ervaring, kijk uit naar een brutobedrag tussen de €2.600,- en €2.900,- per maand. Vanaf je eerste werkdag bouw je pensioen via de pensioensregeling van jouw keuze: Stipp of BPF Schilders. Bij een positieve beoordeling kun je een vast contract verwachten. Bij ons staat persoonlijke ondersteuning voor onze vakmensen centraal. We onderhouden regelmatig contact om te bespreken hoe het met je gaat. Elke dag zijn we bereikbaar voor al jouw vragen, en twee keer per jaar ben je van harte welkom om bij ons een cursus te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verdien je met elke werkdag punten die je kunt inwisselen voor leuke cadeaus, variërend van de nieuwste gereedschappen tot complete weekendjes weg! Bovendien kijken wij, samen met jouw collega's van Faber, uit naar jouw aanwezigheid op de jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Je komt terecht bij een gerenommeerd bedrijf dat hoogwaardig glas- en schilderwerk levert voor zowel particuliere als zakelijke projecten. De schilders combineren hun expertise met producten van bekende materiaalleveranciers. Het schilderwerk voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en onderhoud. Voeg je bij dit team en neem vandaag nog contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in