+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Koudekerke.
Laad meer vacatures

Schilder Koudekerke

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m

Vacature in het kort

Als schilder bij ons werk je aan projecten waar je trots op kunt zijn. Je zorgt ervoor dat alles er weer stralend uitziet, van binnen tot buiten. Je hebt veel contact met klanten en maakt echt het verschil. Wij waarderen jouw vakmanschap en bieden een goed salaris, keuze in pensioen, kans op een vast contract, een loyaliteitsprogramma voor leuke cadeaus, opleidingsmogelijkheden, en persoonlijke aandacht. Plus, we houden van gezelligheid met zomer- en kerstborrels. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Of het nu gaat om dat extra likje verf binnen achter dat muurtje, het plamuren van die openstaande spijkergaten buiten, of het gronden van net gelegde glaslatten, jij kunt het niet over je hart verkrijgen de klant daar lang mee te laten zitten. Dus pak je je spullen, neem je de klant mee en zeg je: "Kijk, dit heb ik vandaag mooi voor je gedaan." Vanzelfsprekend komt er dan wel een bak koffie en wat lekkers voor de schilder tevoorschijn. Aan het einde van de dag stap je voldaan in de auto op weg naar huis, maar niet voordat je hebt gevraagd of de klant tevreden is en hoe laat je er morgen weer bent. Wedden dat de volgende dag de warme koffiegeur je weer tegemoetkomt? Zo kun jij jouw prachtige vak als schilder weer met volle overtuiging uitvoeren! Mooier kunnen we het niet maken... Welkom bij Faber!


Ben jij het?

We bieden jou een functie als schilder die bij jouw wensen past! Aangezien je veel in contact staat met klanten, is beheersing van de Nederlandse taal gewenst. Je hebt 1 tot 3 jaar relevante werkervaring, voldoende kennis opgedaan en wellicht al een diploma behaald. Zowel zelfstandig werken als in teamverband is voor jou geen probleem, maar het is wel belangrijk dat je in het begin met eigen vervoer naar het werk kunt komen!


Wat wij bieden

Wat jij kan, vinden wij bijzonder! Dat belonen we bij Faber met:

  • Een uitstekend salaris conform de schilder cao, variërend tussen €2.600,- en €2.900,- bruto per periode. Uitbetaling salaris naar keuze per week of per 4 weken.
  • Twee soorten pensioen waaruit jij kunt kiezen wat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders.
  • Mogelijkheden tot een jaarcontract of vast contract bij goed functioneren.
  • Loyaliteitsprogramma: elke werkdag spaar jij punten die je inwisselt voor prachtige cadeaus, zoals nieuwe gereedschappen of weekendjes weg.
  • Opleidingen voor jouw ontwikkeling en door Faber betaalde doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke aandacht, waarbij jij op nummer 1 staat. Wij komen bij jou langs op locatie om te horen hoe het gaat.
  • Binding met jou en je Faber collega’s vinden wij belangrijk, en dit doen we met zomer- en kerstborrels.
Waar jij werkt

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die perfect bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in