+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oost-Souburg.
Laad meer vacatures

Schilder Oost-Souburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m

Vacature in het kort

Bij ons, het grootste schildersbedrijf van het land, kun je elke dag met plezier werken. Als schilder zorg je voor mooie resultaten en blijde klanten. Je krijgt een goed salaris, kunt kiezen welk pensioen het best bij je past, en maakt kans op een vast contract. Ook spaar je punten voor cadeaus en kun je jezelf blijven ontwikkelen met onze hulp. We geven je persoonlijke aandacht en organiseren leuke borrels. Welkom bij ons team! Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Of het nu gaat om het bijwerken van dat ene muurtje binnen, het dichten van openstaande spijkergaten, of het gronden van recent geplaatste glaslatten buiten, jij hebt oog voor detail en laat geen enkel project onvoltooid achter. Je neemt de klant mee in het proces en presenteert met trots het resultaat: "Kijk, dit heb ik vandaag voor u gedaan." Je wordt vaak beloond met een kop koffie en een vriendelijke glimlach van de klant. Aan het einde van de dag keer je voldaan huiswaarts, maar niet voordat je hebt geïnformeerd of de klant tevreden is en hoe laat je de volgende dag weer aan de slag kunt. De geur van verse koffie verwelkomt je wellicht alweer bij aanvang van een nieuwe dag. Op deze manier kun jij met passie en overtuiging jouw vak als schilder uitvoeren. Welkom bij Faber!


Ben jij het?

Wij bieden jou een schildersfunctie die aansluit bij jouw capaciteiten! Goede beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk, gezien het frequente klantcontact. Je hebt 1 tot 3 jaar relevante werkervaring en mogelijk al een diploma behaald. Zowel zelfstandig werken als samenwerken in een team vormen voor jou geen enkel probleem. In de beginfase kun je gebruik maken van eigen vervoer naar de werklocatie.


Wat wij bieden

Bij Faber waarderen we jouw vakmanschap en belonen dit met:

  • Een uitstekend salaris conform de schilders-CAO, variërend tussen €2.600 en €2.900 bruto per periode, met de mogelijkheid tot wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling.
  • Keuze tussen twee soorten pensioen (Stipp of BPF Schilders), zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.
  • Mogelijkheden voor een jaarcontract of vast contract bij goed functioneren.
  • Een loyaliteitsprogramma waarbij je dagelijks punten spaart voor mooie cadeaus, zoals gereedschappen of weekendjes weg.
  • Opleidingsmogelijkheden voor jouw ontwikkeling en groeikansen, door Faber betaald.
  • Persoonlijke aandacht, met regelmatige bezoeken op locatie om te horen hoe het met je gaat.
  • Binding met jou en je Faber collega's, met zomer- en kerstborrels om de connectie te behouden.
Waar jij werkt

Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland zonder eigen projecten. Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten in jouw regio! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Bij Faber zetten we ons in om onze beloftes waar te maken en elke dag een stap verder te gaan om persoonlijk het verschil te maken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in