+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tholen.
Laad meer vacatures

Schilder Tholen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons ga je aan de slag als schilder op plekken die echt bij jou passen, of dat nu bij mensen thuis is of op grote bouwprojecten. We zoeken schilders van alle niveaus. Als je al een VCA-certificaat hebt, is dat fijn, zo niet, dan helpen we je er een te krijgen. Je salaris hangt af van je ervaring en vaardigheden. We bieden ook de kans om cursussen te volgen en punten te sparen voor leuke extra s. Plus, we hebben gezellige evenementen zoals zomerbarbecues en winterborrels. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wij plaatsen jou bij een opdrachtgever in West-Brabant die perfect bij jou past. Of je nu het liefst bij particulieren thuis schildert of op grotere bouwprojecten staat, wij vinden een werkplek waar jouw talenten als schilder tot hun recht komen. Afhankelijk van jouw vaardigheden ga je aan de slag met taken zoals gronden, aflakken, hout- of betonreparatie, behangen en/of glaszetten.


Ben jij het?

Wij verwelkomen schilders van alle ervaringsniveaus. Wij vinden een plek voor jou waar je zelfstandig aan de slag kunt, of we koppelen jou aan andere schilders waarmee jij jouw vaardigheden als schilder kunt perfectioneren. Als je in het bezit bent van een rijbewijs B, eigen vervoer en de Nederlandse taal redelijk beheerst, maakt dat jou nog makkelijker inzetbaar! Als je nog niet in het bezit bent van een VCA-certificaat, kun je deze kosteloos via Faber behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw kennis, ervaring en vaardigheden als schilder stellen wij een passend salaris vast tussen €2.600,- en €3.300,-. Je kunt zelf kiezen voor een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en ook kies je zelf voor de pensioensregeling die het best bij jou past. We willen dat jij zo snel mogelijk aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar jij jarenlang met plezier gaat werken, dus een vast contract ligt bij goed functioneren in het verschiet. Als schilder bij Faber ben je meerdere keren per jaar welkom op onze locatie om een cursus te volgen, om jezelf zo te blijven ontwikkelen tot een nóg betere vakman. Met ons spaarsysteem verdien je met ieder gewerkt uur punten, die je kunt inwisselen voor gereedschappen, cadeaus en zelfs complete weekendjes weg! Tot slot zien wij, samen met jouw Fabercollega’s, je graag tijdens de jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrels.


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber werk je aan projecten die passen bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn elke dag bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat en op de juiste plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in