+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.
Laad meer vacatures

Schilder Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als schilder in het onderhoud werk je aan het opknappen van huizen. Je doet verschillende klussen, van klein tot groot. Ervaring is belangrijk, maar als je nog geen VCA-certificaat hebt, kun je dat bij ons halen. Je salaris hangt af van hoeveel je al weet, en als je goed werkt, kun je snel een vast contract krijgen. We zorgen dat je met plezier naar je werk gaat door leuke activiteiten en de kans op mooie beloningen. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als onderhoudsschilder werk je aan het renoveren van woningen die een opfrisbeurt nodig hebben. Van kleine schilderklussen tot uitgebreide herstelwerkzaamheden, geen project is hetzelfde!


Ben jij het?

Met minstens 3 jaar ervaring als schilder, bij voorkeur met een afgeronde opleiding, ben je klaar om zelfstandig of in teamverband te werken. Het bezit van een rijbewijs en een VCA-certificaat is een pluspunt. Als je dat nog niet hebt, bieden we de mogelijkheid om kosteloos je VCA te behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Je ontvangt een passend bruto salaris tussen €2.600,- en €3.300,- per maand, afhankelijk van je ervaring. Je kunt kiezen tussen wekelijkse of vierwekelijkse betaling, en ook je pensioensregeling is op maat gemaakt. Bij goede prestaties kunnen we snel een vast contract aanbieden. Bij Faber houden we regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je met plezier en zelfvertrouwen naar je werk blijft gaan. We bieden jaarlijks meerdere cursussen aan en organiseren gezellige barbecues en borrels waar je samen met je collega's van kunt genieten. Ook verdien je met elk gewerkt uur punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, gereedschap en zelfs complete weekendjes weg.


Waar jij werkt

Al sinds het einde van de 19e eeuw zijn we actief in heel Zeeland en West-Brabant. In de loop der jaren zijn we geëvolueerd van een traditioneel schildersbedrijf naar een veelzijdig vastgoedonderhoudsbedrijf. Kom ons team versterken en neem vandaag nog contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in