+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sprundel.
Laad meer vacatures

Schilder Sprundel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder? Werk aan mooie projecten in jouw buurt! Bij ons kies je of je solo werkt of deel uitmaakt van een team. Je taken zijn divers, van voorbereiding tot het eindresultaat. We zoeken naar wat jij goed kunt en vinden daar de perfecte werkplek voor. Werk met plezier en groei in je vaardigheden. We bieden een goed salaris, kans op een vast contract, en leuke extra s zoals gratis cursussen en punten sparen voor cadeaus en uitjes. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Voel je klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder in West-Brabant? Sluit je aan bij ons en begin te werken bij een opdrachtgever in jouw regio. Of je nu de voorkeur geeft aan het laten stralen van particuliere woningen of deel wilt uitmaken van een team voor grootschalige projecten, wij vinden de perfecte match waar jouw vaardigheden tot hun recht komen. Je taken variëren van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Vertel ons waar je goed in bent, en wij vinden de ideale werkplek voor jou als schilder.


Ben jij het?

We verwelkomen schilders van alle niveaus. Of je nu zelfstandig wilt werken of liever met andere schilders samenwerkt om je vaardigheden te verbeteren, bij ons ben je welkom. Een rijbewijs B, eigen vervoer en redelijke beheersing van het Nederlands vergroten je inzetbaarheid. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, kun je deze kosteloos via Faber behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw kennis, ervaring en vaardigheden stellen we een passend salaris vast tussen €2.600,- en €3.300,-. Je kunt kiezen voor wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en een pensioensregeling die bij jou past. We streven ernaar dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je met plezier zult werken. Bij goed functioneren wacht een vast contract. Als schilder bij Faber ben je ook meerdere keren per jaar welkom op onze locatie voor cursussen, om jezelf verder te ontwikkelen. Met ons spaarsysteem verzamel je punten voor gereedschappen, cadeaus en zelfs complete weekendjes weg! En natuurlijk zien we je graag tijdens onze zomerbarbecue en winterborrels.


Waar jij werkt

Bij Faber werk je als schilder aan de mooiste projecten in jouw buurt! We vinden de perfecte werkplek voor jou, zodat je elke dag met plezier en zelfvertrouwen naar je werk gaat. We zijn altijd bereikbaar voor al jouw vragen en zorgen, zodat je je altijd goed voelt op het werk. Neem contact met ons op en ontdek samen alle mogelijkheden!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in