+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oirschot.
Laad meer vacatures

Schilder Oirschot

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Wij helpen jou om de perfecte plek te vinden om te schilderen in Oost-Brabant. Of je nu graag bij mensen thuis schildert of op grote bouwprojecten werkt, wij zorgen voor een passende opdracht. Je gaat aan de slag met verschillende taken, zoals gronden, aflakken en behangen. Zelfs zonder veel ervaring kun je bij ons terecht. We bieden een goed salaris, de kans op een vast contract en de mogelijkheid om elk jaar gratis cursussen te volgen. Ook organiseren we leuke evenementen zoals barbecues. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wij plaatsen jou bij opdrachtgevers in Oost-Brabant die perfect bij jou passen. Of je nu liever schildert bij particulieren thuis of de uitdaging aangaat op grotere bouwprojecten, wij vinden de ideale werkplek waar jouw schildertalent tot bloei komt. Je zult taken uitvoeren zoals gronden, aflakken, hout- of betonreparatie, behangen en/of glaszetten, afhankelijk van jouw vaardigheden.


Ben jij het?

Als ervaren schilder ben je in staat zelfstandig te werken, maar sta je ook open voor teamwork. Zelfs als je weinig of geen ervaring hebt, zijn er mogelijkheden voor jou! Een redelijke beheersing van de Nederlandse taal en het bezit van een rijbewijs B en een VCA-certificaat zijn belangrijk. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, kun je deze kosteloos via Faber behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Wij belonen jou met een salaris dat past bij jouw kennis, vaardigheden en ervaring als schilder, variërend van €2.600,- tot €3.300,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die bij jou past, en bij goed functioneren kun je snel uitzien naar een vast contract. Bovendien spaar je met elk gewerkt uur voor gereedschappen, cadeaus en uitjes! Jaarlijks kun je kosteloos meerdere cursussen volgen om je vaardigheden bij te schaven, en we zien je graag bij onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber kom je te werken bij opdrachtgevers die perfect bij jou passen en die projecten hebben in jouw buurt. Wij zijn elke dag bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zelfvertrouwen aan het werk gaat en blijft. Aarzel niet en neem snel contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken die wij voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in