+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bladel.
Laad meer vacatures

Schilder Bladel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging als schilder? Bij ons vind je de perfecte plek om te werken. Of je nu liever alleen werkt of in een team, er is altijd een passende opdracht voor jou. Je taken zijn heel divers, van schilderen tot behangen. We helpen je ook met het krijgen van een VCA-certificaat. Je salaris hangt af van je ervaring en vaardigheden. Bij ons kun je punten sparen voor leuke cadeaus en uitjes. Ook zijn er gratis barbecues, borrels en cursussen. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder in Oost-Brabant? Bij ons vind je een opdrachtgever die perfect bij jou past, waar je in je eigen regio aan de slag kunt. Of je nu liever particuliere opdrachten uitvoert of betrokken wilt zijn bij grootschalige projecten, wij zorgen ervoor dat je altijd op een professionele en verantwoorde manier kunt werken. Als schilder krijg je een gevarieerd takenpakket, van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Op basis van jouw ervaring en vaardigheden vinden we de ideale werkplek voor jou.


Ben jij het?

Als ervaren schilder kun je zelfstandig werken, maar je staat ook open voor teamwork. Zelfs als je nog niet veel ervaring hebt, hebben we mogelijkheden voor jou! Het is belangrijk dat je je redelijk kunt uitdrukken in het Nederlands en dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, helpen we je graag om deze kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen met jou bepalen we een passend salaris, gebaseerd op jouw ervaring en vaardigheden als schilder. Denk aan een bruto maandsalaris tussen de €2.600,- en €3.300,-, dat wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Je gaat pensioen opbouwen volgens de pensioensregeling die het beste bij jou past, en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. We willen graag dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je met plezier zult werken. Met elk gewerkt uur spaar je punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. Ook nodigen we je graag uit voor onze jaarlijkse barbecue, borrels en cursussen, die wij kosteloos aanbieden aan onze vakkrachten!


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber ga je aan de slag bij een opdrachtgever die perfect bij jou past, met projecten in jouw buurt. We zijn elke dag bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zelfvertrouwen aan het werk blijft. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die we voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in